torsdag den 3. februar 2011

Ime, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottorin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/suck-squeeze-bang-bust-the-death-of-internal-combustion/:
En tupakoi enkä koskaan. En voi sanoa kuin olen tuntenut kiusausta koskaan yritä että erityisesti varapuheenjohtaja, varsinkin koska kustannukset näinä päivinä. 50 vuotta sitten minun välttää että elämäntapa olisi asettanut minut vähemmistö, ja jos olisin uskaltanut pyytää tupakoitsija astumaan ulos tai tehdä mitään seurauksia siitä, mitä heidän tapa teki minun keuhkoihin ... hyvin, että ei olisi mennyt yli hyvin.

Tänään, tietenkin, nämä kysymykset ja odotukset ovat normi, jossa lainsäädäntö pakottaa tupakoitsijat kylmään ja tiede osoittaa, että mitä tulee heidän suustaan ei ole suuri ohikulkijoita. Mutta miksi minä puhun tupakointi on gadget blogi? Muutamassa vuosikymmenessä se on, mitä se tulee olemaan kuin ajaa auton polttomoottori, elämä on täynnä kohtuuttomia veroja, jatkuva haitat, ja valtion tukema yritykset houkutella häpeän joukkoon, jotka uskaltavat kuljeskella kanssa moottori, joka heittää pois 70 prosenttia (tai enemmän) sen energian jätteenä.

Jatka käsittelyssä imeä, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottorin

Ime, purista, bang, rintakuva: kuolema polttomoottoreiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 12:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar