torsdag den 3. februar 2011

Skifta Android app. NAb DLNA sertifiointi: tabletit ja älypuhelinten nyt suoratoisto STBs ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/skifta-android-app-nabs-dlna-certification-tablets-and-smartpho/:
Käyttäminen Android puhelimen kauko tuskin uutta , mutta sen käyttö todella lähettää sisältöä TV-kytketty digisovitinta? Nyt on uusi käsite. Skifta Android on juuri tullut ensimmäinen pala ohjelmisto on varmennettava Digital Living Network Alliance ( DLNA ) mukaisesti uuden ohjelmiston sertifiointi ohjelma, joka mahdollistaisi Android-pohjaisen älypuhelimen tai tabletti stream aluksella mediaa tahansa DLNA lähteestä, kuten televisiot, stereot, tietokoneet ja Sonyn PS3. On vaikea sanoa, millainen puhelin (ja millaista kaistaa) tarvitaan, jotta tämä todella miellyttävä kokemus, mutta ne utelias selvittää voi ladata sovelluksen ilmaiseksi Android Marketplace ... jos käytät laitetta Android 2.2 (Froyo) tai enemmän, tietenkin. Pään ohi tauon selittävä video.

Jatka käsittelyssä Skifta Android app. NAb DLNA sertifiointi: tabletit ja älypuhelinten nyt suoratoisto STBs ja lisää

Skifta Android app. NAb DLNA sertifiointi: tabletit ja älypuhelinten nyt suoratoisto STBs ja alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 09:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Qualcomm | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar