torsdag den 3. februar 2011

Dropcam app tulee Android, voit seurata turvakamerat kaukaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/dropcam-app-comes-to-android-lets-you-monitor-your-security-cam/:
iPhone-käyttäjät ovat voineet pitää katsella heidän Dropcam turvallisuus kamerat kätevästi oma app koska Dropcam Echo käynnisti viime kesänä , mutta Android käyttäjät ovat valitettavasti jää muuta vaihtoehtoa kuin käyttää vain standardia, vähemmän kuin- mobiili-friendly web-käyttöliittymä. Yhtiön nyt vihdoin korjattu, että valvonta, kuitenkin, ja julkaisi täysimittainen app Android älypuhelimet käynnissä Android 2.2 tai uudempi. Keskeinen etu Dropcam setup - kuten totesimme myös tarkistaa , että kamera itse - on että se on täysin pilvi-pohjainen, ja ei tarvitse olla kytkettynä kotikoneelta tallentaa tai videon jakamiseen (valitettavasti, että mukavuus osuu varsin kustannus). Mitä Android app., se antaa sinun saada asioita, kuten liike-ja ääni-ilmoitukset ja tietysti voit tarkistaa sisään live stream tai käyttää tallenteita - jotka vain haluavat kokeilla palvelua voi myös yksinkertaisesti joidenkin julkisten web testata sitä ulos.

Jatka käsittelyssä Dropcam app tulee Android, voit seurata turvakamerat kaukaa

Dropcam app tulee Android, voit seurata turvakamerat kaukaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 01:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Dropcam | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar