torsdag den 3. februar 2011

Aava Mobile kuulemma asetettu paljastaa Medfield perustuva Android-MeeGo puhelimitse MWC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Innokkaasti tapa unohtaa Moorestown ? Emme olisi järkyttynyt, jos Intel oli samalla leirillä, ja jos täällä huhu astiat pois, se voisi olla Medfield toimii muistinmenetys Mobile World Congress. Jos sinun muistaa, Intel lyhyesti osoitti pois Medfield-pohjainen puhelin viime kuussa, ja nyt olemme kuulemistilaisuudessa, että Aava Mobile - sama yritys vastaa WoW-murskaukseen Moorestown esittelyn Computex - on valmis vapauttamaan todellinen herpaantunut Barcelonassa. SlashGear on se hyvä viranomainen, että Aava on toisen sukupolven Core muotoilu on virallisesti kaulitaan muutamassa päivässä, jossa on Intel Inside, 8.9mm paksu runko, Android ja MeeGo. Luit oikein - molemmat liikkuvat käyttöjärjestelmiä tuetaan. Sanotaan, että Aava ei oikeastaan suunnitelma Hawking näitä kuluttajille, vaan he ovat edestakaisin pois kehittäjille edistääkseen integroitu ACPU ja modeemi alusta. Vaikea sanoa, jos kuori me (toivottavasti) ks. MWC jää lopullinen, mutta voit olla varma me kaivaa enemmän, kun näyttää kerroksessa avautuu.

Aava Mobile kuulemma asetettu paljastaa Medfield perustuva Android-MeeGo puhelinta MWC perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 15:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar