torsdag den 3. februar 2011

Best Buy: n Buy Back Program tehtävä virallisia aikana Super Bowl ... Justin Bieber ja Ozzy Osbourne

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/best-buys-buy-back-program-to-be-made-official-during-the-super/:
Olemme kuulleet tämän vuoden uutinen lumivyöryn, joka oli CES jo viime kuussa, mutta nykyään Best Buy on alkanut tehdä uuden Buy Back Program virkamiehen sähköpostit lähetetään arvostettu palkinto Zone asiakkaita. Käydyn järjestelmän että Best Buy tarjoaa valitset "Buy Back" Tavaroiden hinnat ostat sen varastoista, mainonta sen varmuuden, että elektroniikka ei poistoja liikaa aikana omistukseen. Vuotanut info näimme tammikuussa osoittivat, että joudut maksamaan ylimääräistä maksua ostohetkellä ilmoittautua ohjelmaan ja Best Buy: n korkein uudelleen ostotarjoukset olivat enimmillään 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joten älä olettaa olevan mitään suuren palveluksen teille, herra kuluttaja. Lisätietoa, pidä silmäsi lukittuna Super Bowl sunnuntaina, kun Justin Bieber ja Ozzy Osbourne (no, vakavasti) tekevät parhaansa selittäviä Best Buy: n uusi hanke.

[Kiitos, Jeff ja John]

Best Buy: n Buy Back Program tehtävä virallisia aikana Super Bowl ... Justin Bieber ja Ozzy Osbourne perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 08:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar