torsdag den 3. februar 2011

Sony Ericssonin Xperia Play vähittäiskaupan kopeissa alttiina

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/sony-ericssons-xperia-play-retail-booths-exposed/:
Me sanoimme sitä Show ja me sanomme sen uudelleen, Sony Ericsson vain ei voi pitää kurissa (kaikki) salaista tietoa. Xperia Play aiemmin ja runollisesti kutsutaan PlayStation Phone on katsellut , videoida , ja rakastettu (enimmäkseen meitä), mutta tänään voimme lisätä vielä meidän ennakkotieto tästä vielä ennalta laitteen muodossa sen in- Säilytä kopeissa. Kyllä SE on suunnitellut, miten jälleenmyyjät ja harjoittajien parittaja sen pelaamista älypuhelin vähittäismyynnin, ja kyllä, tekee tästä "brändi" kokemus on vuotanut ulos. Se ei ole mitään ällistyttävät, vain noin pystyssä jalustat sanoilla "älypuhelimessa, fiksu peli" kyljelleen, mutta ainakin se merkitsee, että olemme jo pitkällä valmistelut ennen luurin käynnistää. On T-Mobile logo sielläkin, mutta se voisi olla vain paikkamerkki tai voisi viitata alueisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Joko niin, kevät ei kuulosta täydellinen aika tehdä lisää piparkakku elämässämme.

Päivitys: Vaikka olemme varmoja siitä, että layout edellä on aito , ohut laite kuvassa päällä seisoo iooks kuten Xperia Arc . Laite alareunassa näyttää enemmän kuin risteytys PSP Go! ja Xperia Play . Tietenkin, me odotamme nähdä lukemattomia Android laitteiden ilmoitti kanssa PlayStation Suite tukea, joten kuka tietää.

Sony Ericssonin Xperia Play vähittäiskaupan kopeissa altistuvat perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 03:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ Domipost (Twitter) | lähde All About puhelimet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar