torsdag den 3. februar 2011

Agility Saietta paljasti, selvästi epäsovinnainen sähkö urheilu Pyörän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-unveiled-the-decidedly-unconventional-electric/:
Agility Saietta paljasti, sähköinen urheilu pyörä ennakkoluuloton tyyli
Uusi pelaaja on tullut sähköinen moottoripyörä peli, liittyminen tykkää Brammo n Empulse mutta tekevät sen sijaan lisää ... epäsovinnainen tyyli. Se Agility Global Saietta, kaikki sähköllä urheilu pyörä, joka on kahta makua: 50 meripeninkulman alue Saietta S ja 100 kilometrin Saietta R. jälkimmäinen kahdesta on nopeampi kuin ensimmäinen, saada 60 ja alle neljä sekuntia, kun taas S ratsastajat joutuvat odottamaan toista puutiaista sekuntikello. Luonnollisesti tämä lisää valikoimaa ja nopeus maksaa: € 9975 S-ja £ 13975 ja R, luvut, merkitse noin 16.200 dollaria ja 22.650 dollaria. Muhkea summia, niin, mutta kukaan ei sanonut olemisesta kärjessä kyttyräselkäinen urheilun pyörä suuntaus piti olla halpa. Me ei annettu mitään erityisiä hevosvoimaa tai painon lukuja, mutta emme kertoneet teho-painosuhde on 675hp tonnilta. Voit tehdä oman arvailtaisiin painoa yrittää saada yritys valtaa luku, mutta se varmasti olisi peppy tarpeeksi.

Tässä vaiheessa emme tiedä paljoakaan polkupyörää itse sitä, mitä voi nähdä kuvia, jotka osoittavat säleikkö runko tuudittaisit suurehko akku. Takahaarukka on yhdistelmä koneistettuja osia ja putkia, takajousitus koholla tehdä tilaa sähkömoottori istuu yläpuolella nivelpisteestä. Etujousitus osoittaa myös ennakkoluuloton muotoilu, offset ohjauslaitteen vivusto ja yksi pelti eschewing perinteinen haarukka design löydy keskimäärin (ei BMW) moottoripyörä. Nämä kuvat ovat tietenkin vain tekee, mutta pyörä on juuri tehnyt sana debyyttinsä MCN Lontoon Moottoripyörän Näytä ja me tuo sinulle joitakin todellisia kuvia heti kun saamme ne. Mitä jos ne tilaavat polkupyörää saa omansa, emme kertoneet kuljetukset alkavat huhtikuussa.

Galleria: Agility Saietta

Jatka käsittelyssä Agility Saietta paljasti, selvästi epäsovinnainen sähkö urheilu Pyörän

Agility Saietta paljasti, selvästi epäsovinnainen sähköinen urheilu Pyörän perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 05:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar