torsdag den 16. juni 2011

Englantilaisen opiskelijan Faces luovuttaminen Yhdysvaltain over Copyright

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/25tYnT7AhN8/British-Student-Faces-Extradition-To-US-Over-Copyright:

Nimetön lukija kirjoittaa "23-vuotias brittiläinen tietokone opiskelija kasvot mahdollista luovuttamista Yhdysvaltoihin linkitys tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä hänen verkkosivuilla. Opiskelija, Richard O'Dwyer, syytettiin tekijänoikeusrikkomuksista jälkeen perustamalla sivustolla TV Shack, joka oli yhteyksiä tuhansia elokuvia ja TV-ohjelmia, mutta ei suoranaisesti isäntä niitä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kalifornian pysähtyy automaattinen puhelinluettelo toimituksen painostuksesta Verizon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:


Olemme jo kauan tienneet paperi kirjat ovat laskussa , mutta nyt näemme ensimmäistä kuolinisku lihavin kaikista. Kalifornian yleishyödyllisten komissio on päättänyt, että se ei enää toimittaa doorstops asuin puhelinluetteloita ellei ihmiset nimenomaan pyydä sitä - siirto, joka on tarkoitus estää 1870 tonnia aineen pääsy valtion jätevirtaan. Kalifornialaiset, kuten kaikki muutkin, voi etsiä White Pages verkossa, mutta he silti voitava pyytää paperiversiona tai CD-ROM, jos he tunne vanhanaikainen. Nyt kuitenkin valtio jatkaa aluksen hallitukselle White Pages ja Keltaiset sivut paikallisia yritystietoja (jälkeisessä Yelp maailmassa, joka näyttää vanhentunut). Mitä erityisesti kiehtovaa tästä kaikesta on, että paine lopettaa automaattisen puhelinluettelo toimitukset tulivat kukaan muu kuin Verizon, joka asennetaan tapauksessa jo lokakuussa vedoten valtavia inhimillisiä ja luonnonvaroja vaatii saada päivitettyjä puhelinluetteloita osaksi ihmisten omistajaa vuosittain. Tietenkin, arviolta 1870 tonnia vältyttiin jäte on murto-osa 660000 tonnia BanthePhoneBook.org sanoo nämä Tomes luoda vuosittain, mutta tässä toivoen, se tulee olla tarpeeksi, jotta muut valtiot ottavat huomioon.

Kalifornian pysähtyy automaattinen puhelinluettelo toimituksen painostuksesta Verizon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Digg | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Nokia E6 osumia Amazon auki, ladata, ja saatavilla ennakkoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/nokia-e6-hits-amazon-unlocked-loaded-and-available-for-pre-ord/:


Ei ole helppoa olla yhdysvaltalaisen Nokia tuuletin vuonna 2011. Suomen matkapuhelinvalmistajista vain ei saa paljon rakkautta mistä yhdysvalloissa harjoittajille . Onneksi kuitenkin yhtiön puhelimissa ei pop up auki läpi sivustoja, kuten Amazon, joka, kuten käy niin, on avannut ennakkotilaukset Symbian Anna-rokkaavaa E6 . Saat peukalot älypuhelimen QWERTY-näppäimistö 446 dollaria, kun se alkaa toimituksia yhdestä kahteen kuukauteen, täynnä Ovi-merkkisten hyvyyttä.



[Kiitos, Matthew]

Nokia E6 osumia Amazon auki, ladata, ja saatavilla ennakkoon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 16:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Sunlight-säätiö ilmoittaa 'Saaran Saapuneet "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNXI5wTw-4U/Sunlight-Foundation-Announces-Sarahs-Inbox:

Eponymous Hero kirjoittaa "Vuonna jatko elenasinbox.com, julkisesti julkaisi sähköpostit korkeimman oikeuden tuomari Elena Kagan, Sunlight-säätiö on julkistanut sarahsinbox.com tarjoaa sinulle helpon ja haku Sarah Palin äskettäin julkaissut sähköposteja. Jos se ei käännä Voit bittiä, on Gander joitakin työkaluja Sunlight Säätiö tarjoaa liittyvät hallituksen watchdogging, kuten Poligraft tai Saapuneet vaikuttaja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mitä LulzSec Kirjautumiset Reveal Tietoja Bookworms ja salasanat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f81BTiLFTMI/What-LulzSec-Logins-Reveal-About-Bookworms-and-Passwords:

Barence kirjoittaa "Tänään hakkerointi ryhmä LulzSec Lähetetty 62000 hakata sähköpostin käyttäjätunnuksia ja salasanoja online. PC Pron Darien Graham-Smith on analysoinut salasanoja varastettu -, joiden uskotaan olevan peräisin verkkosivuilla kirjailijoita - ja havaitsi joitakin mielenkiintoisia kuvioita. Syrjään" salasana "ja ilmeinen numeerisia malleja (esim. '12345 ') yleisimmät salasanat jakaa kirjallisuuden teema:" Romanssi "," mysteeri "," varjo "ja" lukutoukka "ovat kaikki yleisesti käytetty salasanoja." Selvästikin tämä on back- of--kirjekuori erittely sekoitettu massa vahvistamattomia tietoja, "sanoi Graham-Smith." Mutta se antaa mielenkiintoisen katsauksen siitä, kuinka ihmiset valitsevat salasanoja: tässä tapauksessa ilmeisesti on teema, joka heijastaa luonnetta sivusto he vierailevat. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sen jälkeen rahat tietoverkkorikollisuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ec1eLmMFO30/Following-the-Money-In-Cybercrime:

jbrodkin kirjoittaa "viisi dollaria valvoa 1000 vaarannu sähköpostitilejä. Kahdeksan dollaria Distributed Denial-of-service hyökkäys, joka vie alas verkkosivuilla tunti. Ja vain pukittaa ratkaista 1000 CAPTCHA. Nämä ovat menossa hinnat tietokonerikollisuudesta määrät rikolliset maksavat muut rikolliset edellyttämien teknisten palvelujen hyökkäyksiä. Tämä rikollinen maanalainen oli yksityiskohtainen keskiviikkona erittäin viihdyttävä Puheessaan tutkija Stefan Savage vuosittaisessa USENIX teknisen konferenssin Portland, Ore Savage n tutkimusta taloustieteen verkkorikollisuuden alkoi kuin tyhjiä lupauksia täyttämään ehdot julkista avustusta, mutta se osoittautui avain lopettamista tietoturvahyökkäykset. Kohdennettu menetelmät - kuten käyttämällä CAPTCHA - älä lopeta rikollisia, mutta ne lisäävät kustannuksia ja asettaa tehoton rikollisjärjestöjen toimintansa, kerroit turvallisuus tutkijat keskittyvät vain ne, jotka hengissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






11 Taudinaiheuttajat Pose Big turvallisuusriski tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yvpP3pBC66g/11-Pathogens-Pose-Big-Security-Risk-For-Research:

sciencehabit kirjoittaa "Yhdysvaltojen liittovaltion lautakunta tutkijoiden ja tietoturva-asiantuntijoita on tunnistettu 11 mikro-organismeja, jotka se haluaa nimetty Tier 1 Valitse tekijöiden uusi luokka biologisia tekijöitä, jotka sovellettaisiin korkeampia turvallisuusvaatimuksia kuin muita taudinaiheuttajia ja myrkkyjä käytetään biolääketieteen . luokkaan kuuluvat pernarutto, ebola, Variola merkittävä ja Variola molli (kaksi viruksia, jotka aiheuttavat pieniä kuppa), Marburg-virus, virus, joka aiheuttaa jalka-ja sorkkatautia, ja bakteerikannat, jotka tuottavat botulinumtoksiinien. Samaan aikaan paneeli on suositellut pudottamalla 19 taudinaiheuttajia ja kuusi myrkkyjä laajemmasta luettelosta 82 aineita, säännellään tällä hetkellä valita edustaja ohjelmaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft julkaisi Kinect SDK Windows

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kLTUNxejON4/Microsoft-Releases-Kinect-SDK-For-Windows:

soricon kirjoittaa "Microsoft on tehnyt hyvää lupauksensa vapauttamaan virallinen Kinect SDK for Windows, avaa oven useita koulutus-, tutkimus-ja harrastajat ryhmiä luomaan uusia ja innovatiivisia käyttötapoja suosittu koko kehon liiketunnistin. Tällä hetkellä beta SDK vaatii Windows 7 ja vähintään kahden ytimen kone DirectX 9.0c pystyy näytönohjain ja se on ladattavissa ilmaiseksi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft julkistaa Kinect SDK Windows

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aSmUO9TFrKM/:

Array

EcoMotors Ja GENERAC kehittäminen polttoainetehokkaan Backup sähkövoimantuotantoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MqRT757-iVI/:

Array

Kinect Windows SDK beta käynnistyy haluaa PC: n käyttäjät saavat liikkua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/microsoft-launches-kinect-for-windows-sdk-beta-wants-pc-users-t/:


Olemme odottaneet vahvistusta eilen huhu , noin Microsoftin liikkeen tunnistava Xbox 360 perifeerinen tulossa PC, ja nyt meillä on. MS on juuri nyt julkaissut Software Development Kit (SDK) Windowsille, joka mahdollistaa. NET kehittäjille kirjoittaa Kinecting apps C + +, C # tai VB. Puhuimme noin kehittäjä edustajien yritys saada kaikki tiedot, mukaan lukien juuri mitä voi ja ei voi tehdä tätä iso nippu kirjastoja. Seuraa meitä tauon jälkeen kaikki tiedot.

Jatka käsittelyssä Kinect Windows SDK beta käynnistyy haluaa PC: n käyttäjät saavat liikkua


Kinect Windows SDK beta käynnistyy haluaa PC: n käyttäjät saavat liikkua perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Google auttaa hallitsemaan online-identiteetti, perustella ne turhuutta ilmoitukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:


Tiedätte, että Google varoittaa perustettu ping joka kerta joku mainitsee nimesi internetissä? Älä huoli, että ei ollut itsekeskeistä tai mitään, olit vain suojella online-identiteetti. Google on tänään kasvun edistäminen turhamaisuuden hälytyksiä sen "Me Web"-toiminnon, uusi segmentti Google Dashboard omistettu hallintaan online-identiteetti ja selvittää, mitä ihmiset sanovat sinusta maailmanlaajuisten kylpyhuoneen seinään, joka on maailmanlaajuinen Web. Ominaisuuden ansiosta on helppo asentaa hälytykset henkilökohtaisia ​​tietoja ja sisältää linkkejä työkalut identiteetin hallintaan ja sisällön poistamista, koska seitsemän miljardia muuta ihmistä tällä planeetalla ei tarvitse tietää tarkalleen, mitä tapahtui teidän toimiston viime pikkujouluissa.

Google auttaa hallitsemaan online-identiteetti, perustella ne turhuutta Kuulutukset perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 12:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Harvardin Kilobot hanke ei parvi Robotit halvalla (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/harvards-kilobot-project-does-swarm-robots-on-the-cheap-video/:


Olemme varmasti nähneet paljon parvi robotteja ennen, mutta harvat niistä ovat halpoja tarpeeksi, jotta voit helposti rakentaa jotain, joka voi todella kutsua "parvi". Nämä niin sanotut Kilobots kehittämä Harvardin Itseorganisoituvat Systems Research Group, voivat kuitenkin ilmeisesti rakennettu vain 14 dollaria kappaleelta, ja jokainen voi koota vain viisi minuuttia käynnistyksessä. Huolimatta siitä, että edullisten, robotit pystyvät yhä paljon parven kaltaista käyttäytymistä, kuten kyky seurata johtajaa, levitä ympäristöön, saattaa synkronoitu LED-valo näyttää. Pään ohi tauon pari videota.

Jatka käsittelyssä Harvardin Kilobot hanke ei parvi Robotit halvalla (video)


Harvardin Kilobot hanke ei parvi Robotit halvalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 13:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink IEEE Spectrum | lähde Harvard | Lähetä | Kommentit

Avoimen lähdekoodin vaihtoehto Dropbox?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ibvx_YJ3i5w/Open-Source-Alternative-To-Dropbox:

garry_g kirjoittaa "Vaikka" pilvi "voi olla yksi tärkeimmistä muotisanoja Internet-teollisuuden, kukaan huolissaan turvallisuuden ja yksityisyyden todennäköisesti ei kosketa sitä 10-jalka napainen. Vaikka olen syyllistynyt käyttää Dropbox satunnaiseen tallennus tai nopea kuva napsahtaa minun Android puhelin, en varo, ettei tallentaa mitään tärkeää siellä (tai syyllisyyden), ei väliä mitä "Privacy Policy" voi olla. ihmettelin: mikä hyvä vaihtoehto on siellä Dropbox on FOSS markkinat, joka mahdollistaa pääsyn sekä Windows / Linux laatikoita, mutta myös mobiililaitteilla (erityisesti Android). Tiedän, että etupään lisätä ons Windows (ja Linux-työkaluilla tietenkin) esimerkiksi SVN, mutta todennäköisesti ei toteutukset liikkuvaan käyttöön niin pitkälle kuin voin kertoa ... Ja tietenkin backend pitäisi ajaa Linux-;) "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laitteen Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Kiinan Building World's Biggest radioteleskooppi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UEKYmYH87l8/China-Building-Worlds-Biggest-Radio-Telescope:

Zothecula kirjoittaa "Koska sen päätyttyä vuonna 1963, Arecibo observatorion Puerto Rico, jonka halkaisija on 305 m (1000 ft) ja kerää ala 73000 neliömetriä (790000 m²), on suurin yksittäinen aukon radioteleskooppi koskaan rakennettu. Mutta Arecibo on asetettu menettää otsikko rakentamisen käynnissä Guizhoun maakunnassa Etelä-Kiinassa viiden sadan metrin aukko Pyöreät radiokaukoputki (FAST). Kun sen odotetaan valmistuvan 2016, FAST voi nähdä yli kolme kertaa syvemmälle avaruuteen ja katsastamiseen taivas kymmenen kertaa nopeammin kuin Arecibo. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.