torsdag den 16. juni 2011

TITU kosketusnäyttö tekniikan avulla voit hyppysellinen-to-zoom töppäys putket ja minkä kokoista (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/itri-touchscreen-technology-lets-you-pinch-to-zoom-boob-tubes-of/:

TITU kosketusnäyttö tekniikan avulla voit hyppysellinen-to-zoom töppäys putket ja minkä kokoista (video) Turning tavallinen vanha näyttö tulee multi-touch asia ei ole aivan uraauurtava saavutus, mutta olemme yhä kuolaamiseen Industrial Technology Research Institute: n (TITU) uusin kosketusnäyttö mahdollistaa . Taiwan-pohjainen porukka äskettäin osoitti pois uuden liitetiedoston ihmiset haltuunsa Netbooknews vaatimus voidaan tehdä näyttöjä kaikenkokoisille touch-friendly. Olemme kertoneet, että arka-Feely lisävaruste on vielä kehitysvaiheessa, joten se luultavasti ei osu meidän olohuone lähiaikoina, mutta sormet ovat pistely miettien mahdollisuuksia. Hyppää ohi tauon nähdä asia toiminnassa.

Jatka käsittelyssä TITU kosketusnäyttö tekniikan avulla voit hyppysellinen-to-zoom töppäys putket ja minkä kokoista (video)


TITU kosketusnäyttö tekniikan avulla voit hyppysellinen-to-zoom töppäys putket ja minkä kokoista (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 23:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Netbooknews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar