torsdag den 16. juni 2011

Google auttaa hallitsemaan online-identiteetti, perustella ne turhuutta ilmoitukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:


Tiedätte, että Google varoittaa perustettu ping joka kerta joku mainitsee nimesi internetissä? Älä huoli, että ei ollut itsekeskeistä tai mitään, olit vain suojella online-identiteetti. Google on tänään kasvun edistäminen turhamaisuuden hälytyksiä sen "Me Web"-toiminnon, uusi segmentti Google Dashboard omistettu hallintaan online-identiteetti ja selvittää, mitä ihmiset sanovat sinusta maailmanlaajuisten kylpyhuoneen seinään, joka on maailmanlaajuinen Web. Ominaisuuden ansiosta on helppo asentaa hälytykset henkilökohtaisia ​​tietoja ja sisältää linkkejä työkalut identiteetin hallintaan ja sisällön poistamista, koska seitsemän miljardia muuta ihmistä tällä planeetalla ei tarvitse tietää tarkalleen, mitä tapahtui teidän toimiston viime pikkujouluissa.

Google auttaa hallitsemaan online-identiteetti, perustella ne turhuutta Kuulutukset perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 12:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar