torsdag den 16. juni 2011

Kalifornian pysähtyy automaattinen puhelinluettelo toimituksen painostuksesta Verizon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:


Olemme jo kauan tienneet paperi kirjat ovat laskussa , mutta nyt näemme ensimmäistä kuolinisku lihavin kaikista. Kalifornian yleishyödyllisten komissio on päättänyt, että se ei enää toimittaa doorstops asuin puhelinluetteloita ellei ihmiset nimenomaan pyydä sitä - siirto, joka on tarkoitus estää 1870 tonnia aineen pääsy valtion jätevirtaan. Kalifornialaiset, kuten kaikki muutkin, voi etsiä White Pages verkossa, mutta he silti voitava pyytää paperiversiona tai CD-ROM, jos he tunne vanhanaikainen. Nyt kuitenkin valtio jatkaa aluksen hallitukselle White Pages ja Keltaiset sivut paikallisia yritystietoja (jälkeisessä Yelp maailmassa, joka näyttää vanhentunut). Mitä erityisesti kiehtovaa tästä kaikesta on, että paine lopettaa automaattisen puhelinluettelo toimitukset tulivat kukaan muu kuin Verizon, joka asennetaan tapauksessa jo lokakuussa vedoten valtavia inhimillisiä ja luonnonvaroja vaatii saada päivitettyjä puhelinluetteloita osaksi ihmisten omistajaa vuosittain. Tietenkin, arviolta 1870 tonnia vältyttiin jäte on murto-osa 660000 tonnia BanthePhoneBook.org sanoo nämä Tomes luoda vuosittain, mutta tässä toivoen, se tulee olla tarpeeksi, jotta muut valtiot ottavat huomioon.

Kalifornian pysähtyy automaattinen puhelinluettelo toimituksen painostuksesta Verizon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Digg | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar