torsdag den 16. juni 2011

Kysy Ars: on kaksitaajuuksinen 802.11n reitittimissä hyvä ylimääräisiä kustannuksia?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FFOt3sAjxPs/ask-ars-why-do-wireless-routers-still-cost-so-much.ars:



Vuonna 1998 Ask Ars oli jo osa vastikään käynnistänyt Ars Technica. Nyt, kuten silloin, it's all about your kysymykset ja yhteisön vastauksia. Joka viikko me kaivaa meidän kysymys laukku, tarjoamaan omaa ottaa, napauta viisauden lukijoille. Voit lähettää oman kysymyksesi, katso hyödyllisiä vinkkejä sivulta .


K: Olen ajatellut ostaa uuden langattoman reitittimen, ja ei pysty päättämään halpa 802.11N reitittimen ja kalliimpia kaksitaajuuksinen versiot. Ovatko ne kannattaa lisäkustannukset?


Kuten useimmat muutkin raaka-laitteet, langattomat reitittimet ovat nähneet käänsivät vääjäämättä alaspäin, paitsi että kun uusi teknologia-G ja N pöytäkirjat-on tullut markkinoille. Se on ollut jonkin aikaa, koska N-standardi otettiin käyttöön, niin saatat ennustaa, että jopa top-of-the-line reitittimet olisi istua 50 dollaria alue. He eivät. Sen sijaan hinnat useimmilta valmistajilta vielä ylhäältä ulos reilusti yli 100 dollaria. Miten he voivat saada pois, että? Salaisuus uusi huippuluokan on (pääasiassa) käyttö, mitä kutsutaan dual-bändi tekniikka, sekä ripaus muita toimintoja, jotka ovat mukavia, mutta ei välttämätöntä. Me katsomaan mitä kaksitaajuus tuo pöytään, ja onko maksavat enemmän lisäominaisuuksia todennäköisesti vaivan arvoista.


Kun se tulee WiFi, on kaikkiaan neljä pöytäkirjojen ja kahdella taajuudella. Alkuperäinen maku WiFi, 802.11b, käytössä 2,4 GHz alueella spektrin, jota käytetään myös parannettu, parempi suorituskyky G-versio. Tämä on omiaan antamaan sille kunnon valikoima, levinneisyys ja omnidirectionality (yksi antenni antaa hyvän signaalin kolmessa ulottuvuudessa), mutta taajuuksien noin 2,4 GHz on hieman altis häiriöille muista laitteista. Koska aika on mennyt, se on myös saanut erittäin ahdasta. Jos asut tiheässä kaupunkiympäristössä, on mahdollista päätyä niin moniin WiFi laitteiden yrittää löytää tilaa tällä alueella taajuuksista, reititin voi päätyä pudottamalla yhteydet.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar