torsdag den 7. juli 2011

Real-Time Teksti Yli Jabber / XMPP / Google Talk

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i1DhndOHmKc/Real-Time-Text-Over-JabberXMPPGoogle-Talk:

mdrejhon kirjoittaa "Geeks jotka miss UNIX" talk "päivää, on uusi moderni pelastaja: XMPP.org on julkaissut uuden XEP-0301 Real-Time Teksti standardia, joka mahdollistaa streaming teksti, joka on jatkuvasti lähetetään, koska se on kirjoitettu tai muuten koostuu . Se mahdollistaa puhekielen käyttö tekstissä, jossa ihmiset interaktiivisesti keskustella toistensa kanssa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: Open patenttioikeuksia?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wXS7ZYC7nOw/Ask-Slashdot-Open-Patent-Licenses:

felipe13 kirjoittaa "Kehitämme uusia koodinpätkä, joka suojaisi GPL-lisenssi, tämä on hieno koodia itse, mutta entä meidän innovaatioista"? Onko "Open Patent License" malleissa samanlainen GPL tai Creative Commons? Olemme Google patentointi kohokohta haku tapahtumien Facebook suojelemaan sanan "Kirja" ja Apple rekisteröinti kehon liikkeet. Tämä on tulossa naurettavaa kohtaan. Nyt patenttia peikot tekevät tappaminen samoin. Onko auki lähdekoodin yhteisön on hyvä tapa suojata innovaatioitaan ja keksintöjä? On joitakin aloitteita ostaa patentteja ja vapauta niitä yleisölle tai ainakin laita ne on suojattu alue, mutta jossa olisi minun hyvin pieni yritys rekisteröidä uuden tavan sisällytetä titteleitä vuonna yksityinen viesti? Missä voisi Drupal patentti käyttöä "koukkuja" niin, että ohjelmistokehittäjät vuorovaikutuksessa ydin sovellus? (Jos ne keksi tämän, en ole aivan varma.) En halua herätä 10 vuotta ja havaita, että X valtava yritys patentoitu minun innovaatio, ja että nyt on tosiasiallisesti maksettava heitä siitä. " Siellä OpenPatents.org, siellä on Open Source Hardware and Design Alliance, siellä CERNin äskettäin päivitetty Avaa Laitteisto lisenssin, ja on olemassa Verkkoaluekohtaiset patentti jakaminen organisaatioiden kuten Open Patent Alliance, mitä muuta on siellä?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






View From kentällä Intian Call Center

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zkTVFh5cFiQ/The-View-From-the-Ground-At-an-Indian-Call-Center:

Ominaisuus tarina Mother Jones antaa kiehtovan sisällä tarkastella, miltä tuntuu työskennellä Delhi call center. Tällä alueella yksin, sanoo kirjailija, "100000 call center tekijöille elantonsa myymällä vitamiineja britit tai auttaa amerikkalaisia ​​vianmääritys niiden tulostimia. Olen melko varmasti ainoa, joka osti hänen keskustelutaito vahingossa - olemalla syntynyt Yhdysvalloissa . " Saapumisaikojen hätäkeskukset ovat rajalliset ja erittäin kysyttyjä, koulutus on kovaa, ja infrastruktuuri on heikko.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Chicago Mercantile Exchange Secrets vuotanut Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rrm4y_L0fjU/Chicago-Mercantile-Exchange-Secrets-Leaked-To-China:

chicksdaddy kirjoittaa tämän Ote Threat viesti: "10 vuotta työntekijä CME Group Chicagossa on väitetty varastettu liikesalaisuuksia ja oma lähdekoodia käytetään juosta kaupankäynnin järjestelmiä Chicago Mercantile Exchange ja läpäissyt ne virkamiehille Kiinassa, jossa hän toivoi perustaa ohjelmisto yritys auttaa luomaan sähköisen tiedonsiirron mukaan rikosilmoituksen jättänyt Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Illinoisissa. Chunlai Yang, 49, väitetään ladannut "tuhansia tiedostoja" sisältää "lähdekoodia ja oma algoritmit" käytetään CME ajaa sen kaupankäynnin järjestelmiä. tiedostot olivat ladattavissa yhtiön omistama lähdekoodia varasto ylläpitämä CME Yang työtä tietokoneella, sitten kopioida ne siirrettävälle "peukalo" asemat. valitus siteeraa myös henkilökohtaista sähköpostia kirjeenvaihtoa Yang ja Virallinen Kiinassa, joka sisälsi oma CME tietoa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IETF Mulls työryhmä IPv6 Home Networking

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Fh4f-qed7U/IETF-Mulls-Working-Group-For-IPv6-Home-Networking:

alphadogg kirjoittaa "Internet Engineering Task Force harkitsee perustamisesta työryhmä tasoittaa joitakin lähestyvästä asioista ympärillä perustamiseen ja ylläpitoon IPv6-pohjaisten Internet-yhteydet kodeissa." kokoelma protokollia on sovittu, niin myyjiä käytettävien laitteiden koti-verkoilla on yhteentoimiva sarja protokollia saatavilla, "sanoi Ralph Droms, arvostettu insinööri Cisco ja niiden keskuudessa, jotka haluavat muodostaa IETF työryhmässä. Kotiverkkoyhteys on melko uusi alue IETF. Monet sen standardit suunniteltu suurten organisaatioiden verkostot, eikä kotikäyttöön. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NASAn New Bag Ottaa Virtsa Pipetoidaan urheilujuomaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FhUQVkVrSJU/NASAs-New-Bag-Turns-Urine-Into-Sports-Drink:

Nimetön lukija kirjoittaa "NASAn Atlantis Shuttle on asetettu käynnistää tänä perjantaina, ja sen miehistö saa testata innovatiivinen laite, joka voidaan kierrättää ihmisen virtsasta otetaan sokeripitoista urheilujuomaa. Kassi käyttää eteenpäin osmoosi tekniikka ja ominaisuudet puoliksi läpäisevä kalvo pystyy eristää vettä lähes kaikki neste. Kierrätys virtsa näin on merkittävä vaikutus aluksen hyötykuormaa, ja koska yhden naulan lisää 10.000 dollari kustannusten, että pieni paino ero voi kääntää vakavia säästöjä. " CT: Olen Kennedy Space Centerissä nyt, tweeting kuten @ cmdrtaco. Ja taidan pysyä erossa urheilujuomaa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mediayhtiöt Luo Copyright Enforcement framework

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XTY9sytDNow/Media-Companies-Create-Copyright-Enforcement-Framework:

Nimetön lukija kirjoittaa kanssa artikkelin Ars Technica. Valitse artikkeli: "American Internetin käyttäjät, saada valmiiksi kolme lakkoja ^ W ^ w" kuuden lakkoja. " Yhdysvaltain suurimpien Internet-palvelujen tarjoajat - myös AT & T, Verizon, Comcast, Cablevision, ja Time Warner Cable - juuri allekirjoittivat vapaaehtoisen sopimuksen kanssa elokuvien ja musiikin yrityksiä pysäyttämään verkossa tekijänoikeuksia loukkaavien. Mutta ne suojaavat tilaaja yksityisyyttä ja he voittivat 't suodatin tai seurata omien verkkojensa rikkomisesta. Ja jälkeen kuudes lakon, "et välttämättä" ulos. "" Se ei ole epäilyttävä lainkaan, että useimmat Internet-palveluntarjoajat allekirjoittivat tämän omistaa tai oma media yritykset.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Laiton Film lataaminen kasvua 33% Englannissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nW41gjjXLQc/Illegal-Film-Downloading-Up-33-In-the-UK:

moderators_are_w * NKE kirjoittaa "BBC on piristynyt raportin" Internet äly "yhtiö Envisional Näytetään laiton elokuvan lataaminen on jopa 33% Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 2006. ratkaisu on ilmeisesti sisällöntuottajat" kilpailla piratismia ja saavat sisältönsä siellä itseään helposti ja nopeasti ja mahdollisimman halvalla "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






HTC ostaa S3 Graphics VIA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NsLStSy-dQY/HTC-To-Buy-S3-Graphics-From-VIA:

jones_supa kirjoittaa "Taiwanin älypuhelin valmistaja HTC on ostanut grafiikkaosastoa VIA Technologies, S3 Graphics. Tämä 300000000 dollaria dollari Kauppa tuo HTC omistukseen uusia patentteja ja grafiikka visualisointiteknologia." lisäksi sen perinteisille markkinoille tietokoneiden ja pelikonsolien, S3 Graphics Texture Pakkaustekniikka on yhä sovelletaan älypuhelimiin ja tablets, HTC sanoi. '"Näyttää siltä, ​​että HTC on kääntämällä taulukoissa ainakin Microsoftin ja talteen rojaltit niitä muuttaa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Bill Gates Energia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s17Vbv8bixY/Bill-Gates-On-Energy:

Sam Nemesis esitti haastattelussa Wired kanssa Bill Gates tulevaisuudesta energiaa. Gates näkee ydinvoiman ainoana toteuttamiskelpoinen vaihtoehto perusvoiman tuotannossa. Hänen näkemyksensä ajosuunta energian rahoitus ovat erityisen ahdistavia: "Mutta Economics ovat niin, niin kaukana tolkkua. Ja kuitenkin se on silloin tuet ovat menossa nyt. Me laitamme 90 prosenttia tukien käyttöönotto - tämä on totta Euroopassa ja Yhdysvalloissa - ei T & K Ja niin valitettavasti saat teknologioita, ei väliä kuinka paljon niistä ostat, ei ole tie on edullinen. Tarvitset perustavanlaatuinen läpimurtoja, jotka tulevat enemmän irti perustutkimukseen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.