torsdag den 7. juli 2011

Japanin TORO II laukkaa eteenpäin klo mekaanista etanan vauhdilla (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/japanese-toro-ii-gallops-ahead-at-a-mechanical-snails-pace-vid/:


Etanoita hyötyä ? Meidän suolasirotin olla eri mieltä. Mutta jotkut yritteliäitä insinöörejä haltuunsa Japanin Chuo University onnistui kääntämään tavallinen tuholaisten otetaan rehua mekatronisen inspiraatiota. Perustuu kotilo on suosituin menetelmä "laukkaamaan" - jossa aallot jalka-to-head lihassupistukset kuljettamaan sitä eteenpäin - tutkijat Mekatroniikka Lab luonut TORO II, suuntaamaton robotti, joka voisi matkalla sairaalaan lähellä sinua. Miksi niin? No, botti on suuri tarttui pinta-ala tekee siitä ihanteellisen kapea, liukas ympäristöissä - niin se ei väisty jos tippuu osaksi (vaikka saatat päätteeksi on ensiapupoliklinikan kerros). Vaikka ainutlaatuinen liike tekniikkaa on käytetty luomaan muita Mecha-mollusks aiemmin, tiimi hankkeen varmisti luomaan joitakin omia katto ja seinä-kiipeilyä otuksiin - imu ehdottomasti mukana. Myönnämme, emme sellaista tuntea syyllisyyttä natriumkloridia rikkomuksensa meidän nuoristamme. Ja nyt kun tiedämme etanat voi olla hyötyä, on vain ajan kysymys ennen lude saa repurposed. Täysi suuntaamaton video Awesomeness tauon jälkeen.

Jatka lukemista japani TORO II laukkaa eteenpäin klo mekaanista etanan vauhdilla (video)


Japanin TORO II laukkaa eteenpäin klo mekaanista etanan vauhdilla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 21:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink IEEE Spectrum | lähde Nakamura Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar