torsdag den 7. juli 2011

Microsoft kertoo japanilainen peli divisioonan yritä, yritä uudelleen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/microsoft-tells-japanese-gaming-division-to-try-try-again/:


Osoittautuu, koti Mario ja Sonic on edelleen kovassa maailmassa tunkeutumaan Microsoftin pelaamista divisioona huolimatta lähes vuosikymmenen läsnäolo markkinoilla. Vaikka paljasjalkainen Nintendon ja Sonyn tuotteita saa paljon rakkautta ja Yen, vastikään kuoriutunut teollisuuden ulkopuoliset jäävät oman onnensa nojaan. Ottaa vihdoin käsitelty miljoonan rajan Japanissa sen viiden vuoden vanha konsoli , MS on siirtymässä keskittyä sen Kinect käynnistää epäonnistumisia. Ei ole yllättävää, koko kehon liikkeen ohjaus lisälaite ei ole hyppy-potkaisi tiensä niin monet japanilaiset sydämet ja kotitalouksien Ballmer johtama yhtiö haluaisi, joten se shuffling kannen sen japanilaisten etuvartio jotta spin strategia hieman eri tavalla. Ilmoitettu kautta lehdistötilaisuudessa Takashi Sensui - entinen johtaja Home ja Entertainment Division - nyt valvoa vasta perustetun Interactive Entertainment Business-yksikön. Myös työt ovat hyvin kulttuurisidonnaisia ​​räätälöity IP on Kinect Platform: Suda51 tuotettu Koodinimi D ja versio Steel Battalion Capcomin. Tuloksesta riippumatta tämän uudistetun push voidaan, se varmasti ei ole kauan, ennen kuin Microsoft saa antaa Japaniin vanhan sukupolven college yrittää. Loppujen lopuksi kolmas kerta n viehätys.



[Kuva pistetilanne kautta In.com ]

Microsoft kertoo japanilainen peli divisioonan yritä, yritä uudelleen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 01:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Eurogamer | lähde AndriaSang | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar