torsdag den 7. juli 2011

BlueAnt oksat pois Bluetooth, laittaa sen langallinen Embrace kuulokkeet varten ennakkoon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/blueant-branches-out-from-bluetooth-puts-its-wired-embrace-head/:


Oletamme se ole jokaisen yrityksen , joka voi pelissä heidän maineestaan ​​Bluetooth kuulokkeita yksin. BlueAnt , brändi tunnetaan parhaiten puheohjattu kuulokkeet, valmistautuu aluksen kuulokkeet ja langallisen taivuttelua. Mitä näet siellä on Embrace, pari mukava-katselivat nappikuulokkeiden nahka tyynyt, integroitu mikrofoni, ja iPhone-yhteensopiva säätimiä, voit soittaa puheluja ja play, pause, ja ohita ääniraitoja. Se on 69-tuumainen kaapeli, ja mukana tulee kätevä 3.5mm-to-6.3mm adapteri ja faux-nahkakotelo, mutta enimmäkseen olemme sweet spot kuulokkeita että fold flat. Yhtiö ei odota heitä lähettämään muutaman viikon, joka antaa sinulle vähän aikaa aloittaa säästäminen ylös tarvittavat 199 dollaria.

BlueAnt oksat pois Bluetooth, laittaa sen langallinen Embrace kuulokkeet varten ennakkoon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 20:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde BlueAnt | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar