torsdag den 7. juli 2011

Josh Harris ottaa hänen Wired City Kickstarter

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I1kVQOa9LYU/:


Kuluneen vuoden aikana, Josh Harris on yrittänyt saada rahoitusta hänen Langallinen kaupungin käsite . Se crowdsourced Internet TV, jossa kaikki katsojat ovat myös lähetystoiminnan, multicasting toisiinsa ja World Wide Web.


Jos tämä kuulostaa vähän kuin dokumentti elokuva elämme Julkinen että on koska Harris oli aihetta. Hän myös perusti Jupiter Communications ja Pseudo vuosikymmen sitten, mutta hän on hieman eksentrinen. Hänen lopullinen visio Wired City on villi (check out my haastattelun viime vuoden alla). Harris kertoi minulle kerran, että kaikki mitä hän tarvitsi, oli 50.000.000 dollaria rakentaa sitä. Ehdotin hän saattaa haluta aloittaa pienempiä ja edullisempia pala se todistaa sen ulos.


Nyt hän on ottanut hänen ajatus Kickstarter , jossa hän yrittää nostaa 25.000 dollari rakentaa "net tv lentäjä." Todennäköisesti riittää univormuihin, ja ehkä auttaa häntä turvallinen enkeliksi rahaa saada todellista tuotantoa menossa. "Lisää tärkeämpää", hän kertoo minulle, "se on paljastavaa yleisöä kiinnostusta asia."


Siinä ensimmäinen päivä, projekti on jo esittänyt 2108 dollari. Lyön vetoa, hän voisi nostaa koko $ 500000 Kickstarter jos hän halusi. Se on täydellinen Kickstarter koska se on eräänlainen puoli-elokuva, puoli-Internet käynnistyksen.


Et saa mitään osakkeita Langallinen Cityssä edistää, mutta saat "etuoikeuksia on perustajajäsen," kuten "päivä cyber-elävät Wired kaupungin asetettu (ei-siirrettäviä)" ja ehkä jopa " Langallinen kaupungin kadetti huivi. "Jos pantin 2500 dollari tai enemmän saat:



Langallinen kaupungin viralliset univormussa kuten takki, housut, sukat, alusvaatteet, collared paita, t-paita ja muodollinen hattu. Seitsemän päivää (neljä) Cyber-elävät Wired Kaupungin asetettu (siirrettävissä). PLUS vuoden VIP status (myös prime Capsule Hotel asuintiloissa), henkilökohtainen video avustaja ja erityisiä voimia / etuoikeuksia. PLUS 20000 BoWC opintopistettä.



No, mitä sinä odotat?













Ingen kommentarer:

Send en kommentar