torsdag den 7. juli 2011

Amazon Cloud pelaaja osuu iPadin lisää Rajoittamaton tallennustila, pilkkaa rajoittaa kilpailua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/amazon-cloud-player-hits-ipad-adds-unlimited-storage-scoffs-at/:

Amazonin Cloud Drive ja Cloud pelaaja osuu iPad, menee rajoittamaton, pilkkaa rajoittaa kilpailua

20000 kappaletta ? Ei läheskään tarpeeksi. 24,99 dollaria vuodessa ? Aivan liian spendy. Rajoittamaton ja 20 dollaria vuodessa? Se vähän paremmin, ainakin, ja niinhän Amazon juuri muuttanut. Kun tehostaa aikaisemmasta 20 dollaria 20GB suunnitelma, entinen kirjakauppias on nyt kerroit uusia tilaajia saa mitään määrää varastointi he haluavat tähän hintaan - rajoittamattomia. Mp3 ja. M4a tiedostoja, anyway. Luonnollisesti tämä tarkoittaa ostettuja kappaleita läpi Amazon MP3 myös varastoidaan päättymättömään määrin, jos ei oteta vastaan ​​teidän kaikkien tärkeä kiintiö. Tämä on "rajoitetun ajan" tavallaan käsitellä, joten jos olet ollut aita nyt on aika napsauttaa että koriin, mutta siellä on toinen uusi ominaisuus, joka ei ole menossa pois: Cloud Player Web iPadilla. Näin voit soittaa pilvi sävelet kautta Safari ja että yhdistettynä koko Rajoittamaton tallennustila asia pitäisi vähentää mitään kalvava tunne pahoillani olet kärsinyt koska talouden paineet puhui sinut 16GB malli.

Jatka lukemista Amazon Cloud pelaaja osuu iPadin lisää Rajoittamaton tallennustila, pilkkaa rajoittaa kilpailua


Amazon Cloud pelaaja osuu iPadin lisää Rajoittamaton tallennustila, pilkkaa rajoittaa kilpailua alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 19:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BGR | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar