torsdag den 7. juli 2011

Ei myytävänä: Jokainen PlayStation 2 peli koskaan tehty, sinetöity ja hyvässä kunnossa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/not-for-sale-every-playstation-2-game-ever-made-sealed-and-in/:


Ostitte Zone of Enders vain saada aikaa demoversion Metal Gear Solid 2. Oletko kutsua puoli your street haluat liittyvän peliä TimeSplitters? Eikö olet nauttinut teidän PlayStation 2 peleissä paljon enemmän, jos olisit vain jättänyt heidät sinetöidään hyllylle? Se silmä sulavia saavutus keräilijä Ahans76 on saavuttanut viettäen viime vuosikymmenen täyte ensimmäinen painos (vain Sony hologrammi liitteenä) nimikettä kirjahyllyyn ja sitkeästi kieltäytyy avata ne. Haastattelussa PlayStation Keräily (osuma lähde linkki alla) hän paljastaa paljon kokoelma mutta ei mainitse, jos hän koskaan avasi PlayStation 3 . Se olisi varmasti yksi tapa pitää oma luottokortti turvallinen .

Ei myytävänä: Jokainen PlayStation 2 peli koskaan tehty, sinetöity ja hyvässä kunnossa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 00:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PlayStation Collector | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar