torsdag den 7. juli 2011

Motorola Droid 3 käyttöön tilausten, se ennakoi Verizon uudet tiedot suunnitelmista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/07/motorola-droid-3-up-for-order-helps-to-usher-in-verizons-new-d/:


Mikä olisikaan parempi tapa avata uuden aikakauden rajallinen, porrastetun datasiirtosopimuksista kuin tuoda sen takaisin QWERTY liukusäädintä, joka oli valtava osa alkaa Android vallankumous? Että puhelin oli alkuperäinen Droid ja nyt sen lapsenlapsi, Droid 3 , on ulos taimitarhan ja käyttöön tilausten Verizon sivuilta. Täysi-hinta on 459,99 dollaria, mutta on-sopimuksen se tulee asettaa sinut takaisin varsin kohtuulliset 199,99 dollaria. Tästä saat 1GHz, dual-core prosessori, 4 tuuman qHD näyttö, ja kahdeksan megapikselin kamera ympäri takaisin. Saada se sinun yksi Verizon uutta tietoa suunnitelmista , jotka alkavat 10 dollaria kuukausittain 75MB ja mennä jopa $ 80 10 Gt. Voi, makea rajoittamaton data, meiltä puuttuu sinun pehmeä omaksua jo.



[Kiitos, Wyatt ja Peter]

Motorola Droid 3 käyttöön tilausten, se ennakoi Verizon uutta tietoa suunnitelmat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 heinäkuu 2011 05:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar