torsdag den 6. januar 2011

Crowdfund Moon Monolith Mission?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lKYIF2oaypc/story01.htm:
Jamie löytyi hieman huvittava pieni essee kokoamisesta väkijoukon ulkoistetun tehtävän laittaa monoliitti kuuhun. Tekijä arvioi, että se maksaisi puoli miljardia dollaria, mikä on summa, hän ajattelee voitaisiin korottaa. Vaikka henkilökohtaisesti olen sitä mieltä puoli miljardia dollaria voisi hyödyntää paremmin, se on hauska ajatus käyttää.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




PHP liukulukukiihdytinkäskyjä Bug Kaatumiset Palvelimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bUpQDaXlulk/story01.htm:
vihainen tapiiri kirjoittaa "äskettäin paljastui vian tiettyjen versioiden PHP kieli saattaa kaatua palvelimille ohjelmisto on annettu tehtäväksi muuntaa suuren liukuluku, nostaa mahdollisuus, että häiriö voidaan hyödyntää hakkereiden. bug aiheuttaa PHP kuvankäsittelyohjelmisto tulee päättymättömään silmukkaan, kun se yrittää muuntaa sarja numeroita "2.2250738585072011e-308" alkaen string-muodossa liukulukuja muodossa. bugi vain näyttää vaikuttavan versioon 5.2 ja 5.3 kieli. " Lisää lukija alphadogg: "Tietokone tutkija Rick Regan ilmoitettiin ensimmäisen vian maanantaina, ja PHP kehityksen tiimi antaa laastaria seuraavana päivänä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Magnetic Pole Shift Vaikuttaa Tampa Airport

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OSPGE4H_kU/story01.htm:
RFSSystems kirjoittaa "Ajattelin, että tämä oli hämmästyttävä ja melko harvinainen ilmiö, ja halusin jakaa." Lentokenttä on suljettu ensisijaisen kiitotien asti 13 tammikuu maalata numeeriset tunnukset molemmissa päissä ja muuttaa rullaustien opasteet tilille siirtyminen sijainti Maan magneettikentän pohjoisnavalla. " Näyttää siltä, että siirtyminen navat ovat alkaneet vaikuttaa lentomatkan hieman vaatimattomalla tavalla. Voisiko tämä olla selitys kuuluvan / kuollutta lintua tällä viikolla? " Toivon gradualists oikeassa, mutta skenaarioita nopeasti magneettinen napa muutos on hauska ajatella.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Dell Viiru 7 ensimmäinen käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/dell-streak-7-first-hands-on/:
Olemme juuri koskettanut Viiru 7 ensimmäistä kertaa, ja jos olisimme Yhteenvetona, emme halua sanoa, tämä asia on jättiläinen Viiru (5-tuumainen versio, joka on) ilman kuuloketta. Se ei ole välttämättä huono asia ottaen huomioon, että Viiru oli hieman liian iso hyvä puhelin ja hieman liian pieni ollakseen suuri tabletti, kiiltävä, kaareva muotoilu elementit eivät koskaan ole olleet ongelma, ja ne näyttävät aivan yhtä hyvä tässä . Näyttö näyttää hieman lattea - se ei ehkä laadukkain asia maailmassa - eikä se näytä epätavallisen nopea, vaikka emme toivoen Tegra 2 päätyy potkiminen maalialue, kun ohjelmisto on optimoitu.

Dell Viiru 7 ensimmäinen käytännön! perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 15:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Flickr suuntasivat Windows 7 ja Windows Phone 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/flickr-headed-to-windows-7-and-windows-phone-7/:
Se on virallista: Flickr on ilmoittanut, että se käynnistää virallisesti virallisen Flickr app Windows 7 ja Windows Phone 7 . Vaikka emme tiedä tarkalleen milloin photo sharing apps käynnistää, voit rekisteröityä alkulähteellä linkki Flickr , jotta he voivat kertoa, kun se todella käynnistyy. Tällä välin on olemassa video demo apps toimintaa, ja meidän on sanottava, haluamme, mitä me näemme.

Jatka käsittelyssä Flickr suuntasimme Windows 7 ja Windows Phone 7

Flickr suuntasivat Windows 7 ja Windows Phone 7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Flickr | Lähetä | Kommentit

ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Olemme nähneet monia arcade-tyylinen peliohjaimet ja pelikonsoleissa vuosien mittaan ja kehitys etenee kuin tabletti markkinoilla. ThinkGeek Joystick-se kiinnitetään tabletin näytön sijainnin valita niin, että voit peli upouuden liuskekiveä selvästi retro tavalla. Ohjainta on valmistettu kokonaan alumiinista, toimii kaikissa peli, joka on näytön säätörasia, eikä sen asia ilman paristoja. Emme tiedä, miten laite todella pitää näyttää, mutta tiedämme, että se on esteettisesti miellyttävä kuin muut tuntoon säätöratkaisujen olemme nähneet CES tänä vuonna. Joystick-Se maksaa 24,95 dollari ja on saatavilla tammikuun lopussa, joten jos vanhan koulukunnan peli on sinun juttusi, tutustu esittelyvideo tauon jälkeen.

[Kiitos, Jessica]

Jatka käsittelyssä ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen

ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 15:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Mac OS X 10.6.6 esittelee App Storesta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PveppIZK7mk/story01.htm:
Orome1 kirjoittaa "Apple on tänään julkaissut Mac OS X 10.6.6, joka joka lisää vakautta, yhteensopivuutta ja turvallisuutta Macin. Mikä on myös hyvin tärkeää tässä julkaisussa käyttöön kauan odotettu Mac App Storessa on yli 1000 vapaa ja maksettu apps. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Eye-Fi: n Direct Mode käytännön: kamerasta tabletti sekunnissa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/eye-fis-direct-mode-hands-on-from-camera-to-tablet-in-seconds/:

Meidän täytyy sanoa, olemme melko pumpataan noin Eye-Fi: n uusi Direct Mode , ja se ei ole vain koska se on ilmainen - toimitusjohtaja Jef Holove näytti meille, miten hänen langaton SD-kortteja voi ampua tuokiokuvia piste-ja ampua kameran suoraan Samsung Galaxy Tab, ja se näyttää tuuli. Kun ilmainen päivitys käynnistää myöhemmin tänä vuonna, sinun tarvitsee vain ladata Eye-Fi app ja valitse Eye-Fi X2 kortti luettelosta pysyvästi parina - aivan kuten Bluetooth tai WiFi-tukiaseman - ja sitten taudu kantaman sisällä, kuvia automaattisesti henki itse oman Android, ja voivat lähettää niitä Picasa tai Eye-Fi Näytä sieltä ylimääräisellä kosketa. Katso Direct Mode tekemään juttu video edellä.

Eye-Fi: n Direct Mode käytännön: kamerasta tabletti sekunnissa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

LG Optimus Musta käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/lg-optimus-black-hands-on/:
Olimme käden ja käytännön kuin LG heitti itse bash juhlii pari kahina Android asettaa: Optimus 2X ja Optimus Black . Olemme nähneet paljon 2X jo, mutta Black on täysin erilainen olento. Ensinnäkin, kartio takana että näkee asettaa menevät 9mm keskellä on 6mm molemmin puolin on sekä mukava katsoa ja pitää asettaa Cradled käteen. 4 tuuman WVGA NOVA näyttö on niin kirkas - 700 nits, jos olet huolissasi, että tyyppi asia - ja erittäin luettava räikeä valonheittimet asennetaan telineeseen. LG oli touting lisäksi sen Wi-Fi Direct -toiminto - - mitä ensi silmäyksellä näyttää gimmickry - joka mahdollistaa suorat tiedostojen siirto asetetaan ilman tukiaseman, ja hei, se toimi - ja ehkä jopa hyödyllistä. Odotamme Optimus Black törmää elämäämme joskus ensimmäisellä puoliskolla.

LG Optimus Musta käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 11:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mac App Store käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/mac-app-store-hands-on/:
Olet ehkä kuullut, että keskellä hulluutta CES , Apple päätti käynnistää sen Mac App Storen tämän hienon tammikuu aamuna. Olemme menneet eteenpäin ja päivittänyt koneet 10.6.6, joten olemme virallisesti App Store valmis. Lue ohi tauon läpivalaisu perusasiat, samoin kuin muutama sana noin aikaisin apps esillä eteen ja keskelle.

Jatka käsittelyssä Mac App Store käytännön

Mac App Store käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Kaunein asia tulla ulos CES 2011 ? Show ei ole vielä ohi, mutta emme pelkää sanoa, että Razer n linkkuveitsi on laite voittamaan. Ennen kuin menet saada toiveita ylös, meidän on (valitettavasti) huomauttaa, että täällä peli kädessä on vaan käsite, mutta ottaen huomioon, että Toshiba Libretto W105 selvisi kauppojen hyllyille ( jos vaan hetken ), emme toivoen ja rukoilla, että linkkuveitsi voi myös löytää tiensä tuotantolinjan. Ei tiedetä paljoakaan itse laitteen, mutta Razer on kuvitellut sen avulla pari 7-tuuman multitouch näytöt sekä kerros tuntoon, dynaaminen näppäimiä ruudun alaosassa. Aivan kuten Optimus Maximus mennyt, tämä näppäimistö antaisi pelaajille sijoittaa eri näytölle alla riippuen otsikko, ja jopa pelin, voitte kuvitella avaimet siirtymässä huomioon eri POVs, tasot, skenaariot jne. Sisäisesti käsite perustuu noin Intel Atom-prosessori, mutta ei ole mitään sanaa siitä, millaista GPU toimisi rinnalla sitä. Valitettavasti Razer halua puhua pie-in-the-taivas tiedot, kun se tulee hintaa ja vapauttaa, mutta jos neljä miljoonaa kommentit näkyvät alla kerjäämiseen ja kirjelmän yrityksen ottamaan tämän kaupallisen ...

Jatka käsittelyssä Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina

Razer linkkuveitsi: 7-tuumainen taskuun pelaamista käsite puhaltaa mielemme kuusi tapaa sunnuntaina perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Razer | Lähetä | Kommentit