torsdag den 6. januar 2011

NEC kahden näytön Android Cloud Communicator LT-W käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/nec-dual-screen-android-cloud-communicator-lt-w-hands-on/:
CES NEC komeilu saranoitu Android tabletti se ilmoitti viime kuussa, pikeys se hyvä tapa kolmansien osapuolten ... No, ei mahtavia juttuja. He tavallaan jättää ovet auki, miten (tai kenelle) niin sitten on myynyt, viittaa se voisi tehdä suuria e-lukija, digitaalinen muistikirja opiskelijoille, leikekirja, tai mitä tahansa devs keksiä. "Cloud" osa "Cloud Communicator" nimi tarkoittaa sitä, että NEC mielestä LT-W olisi hyvä geneeristen pilvipalveluihin, mutta oikeastaan se vain Android 2.1 tabletti WiFi, Bluetooth, ja valinnainen 3G - ei mitään erityistä täällä, joka tekee siitä erityisen hyvin mukautettu maagisesti vetää tietojen pilvestä.

Valitettavasti - pilvi tai muuten - emme tule pois erittäin positiivinen mielikuva tästä asiasta. Ihka ensimmäinen punainen lippu oli kynällä, joka vastaa jopa parilla 800 x 600 resistiivinen kosketusnäyttö, jotka eivät tunnu erityisen kirkas tai kontrastikas. Jotkut NEC: n näytteen sovellukset (jotka voit nähdä video tauon jälkeen) tehdä kunnon käyttää kahden näytön asetukset, mutta mitään puhalsi meidät pois - ja mikä tärkeintä, kaikki tuntui hieman liian nykivä ja Cortex-A8 core . Jos NEC oli remix tätä Tegra 2 , kaksi kapasitiivinen kosketusnäyttö, ja Honeycomb , voisimme laulaa eri virittää ... mutta nyt tämä tuntuu hieman enemmän kuin Courier mennyt pieleen.

Jatkaa lukeneisuus NEC kahden näytön Android Cloud Communicator LT-W käytännön

NEC kahden näytön Android Cloud Communicator LT-W käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 04:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar