torsdag den 6. januar 2011

Hyökkääjä integroitu näyttö kypärä on jotain kertoa, että vanha sanonta "jos näyttää vois tappaa" ...

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/striker-integrated-display-helmet-has-something-to-tell-you-abou/:
Meille on kerrottu aiemmin, että keskiarvo, vihan täyttämiä näyttää voisi tappaa, mutta emme koskaan ottanut kirjaimellisesti. Nyt, jos Britannian BAE Systems on sen tapa, että lause voisi vakavasti olla aivan uuden merkityksen. Yhtiö on kehittänyt RAF kypärä , jonka avulla lentäjät ottaa käyttöön ja ohjata ne aseet kääntämällä päätään. Kuulostaa uskomattoman kauhistuttava ja futuristinen, tietenkin, mutta tekniikka, joka mahdollistaa uuden gadget on melko voimakas, samoin. Kypärä on varustettu optisella pää tracker, tavoitteineen avautumisen visiiri, joka tarjoaa muka erittäin tarkka ohjus tulen pienellä viiveellä tahansa korkeudessa. Järjestelmä on testattu perusteellisesti Eurofighter Typhoon, mutta on modulaarinen muotoilu niin, että se voidaan asentaa moniin järjestelmiin. Ei ole sanaa, kun tämä tekniikan näkevät varsinainen toiminta, mutta meillä on varauksellisesti siihen, niin toivottavasti he ottavat oman aikansa.

Hyökkääjä integroitu näyttö kypärä on jotain kertoa, että vanha sanonta "jos näyttää voisi tappaa" ... perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 07:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Daily Mail | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar