torsdag den 6. januar 2011

Kuusi suurilla studioilla jakaa Ultravioletti otsikot vuoden puoliväliin mennessä, laitteiston tulevat myöhemmin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/six-major-studios-to-distribute-ultraviolet-titles-by-mid-year/:
UltraViloet perustajat
Joinakin päivinä meidän unelma pysty katsomaan mitään, missä ja milloin tahansa, ja millä tahansa näytöllä tuntuu se koskaan tapahdu, mutta muut päivät ovat kuin tänään. Kyllä, tänään kaikki suuret studio, paitsi Disney ilmoitti, että se alkaa jakaa elokuvia, jotka toimivat kaikki Ultravioletti laitteita, ohjelmistoja tai palveluita. Opimme siitä Engadget HD podcast tämä tarkoittaa, että jos ostat elokuvan yksi tapa (DVD, VOD, hotelli PPV riippumatta) voit tarkastella sitä lähes kaikki muut maksamatta uudelleen. PC-ohjelmat ja päivitykset nykyisten laitteiden oletetaan lähde pyörimään myöhemmin tänä vuonna - niin paljon käynnistämiseksi vuonna 2010 - mutta meidän täytyy odottaa CES ensi vuonna oppia kaikki aparaatti että ei voi, tai oli 't saatettava ajan tasalle. Tietenkin unelma vain totta, jos kaikki ja kaikki suostuu pelaamaan, ja samalla olemme kaukana selvittää, onko meidän media kulutus fantasia koskaan tule totta, luettelon 60 yrityksestä, jotka ovat jo luvanneet uskollisuus kuka on kuka joukossa media ja elektroniikka jättiläisiä.

Jatka käsittelyssä kuusi suurta studiota jakaa Ultravioletti otsikot vuoden puoliväliin mennessä, laitteiston tulevat myöhemmin

Kuusi suurilla studioilla jakaa Ultravioletti otsikot vuoden puoliväliin mennessä, laitteisto tulee myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 01:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar