torsdag den 6. januar 2011

Recon yksityiskohtia seuraavan sukupolven GPS silmälasit tekniikka: Android, Bluetooth, loputtomat fantasiat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/recon-details-next-gen-gps-goggle-technology-android-bluetooth/:
Ja luulit niitä Recon-Zeal Transcend suojalaseja viime vuodesta oli kuumaa kamaa. Totta puhuen, he ovat edelleen, mutta Recon Instruments tulevaisuuden suunnitelmistaan tehdä tämän näyttävät suorastaan arkinen. Täällä CES -yhtiö on juuri paljastanut seuraavan sukupolven tekniikkaa, joka olisi syvälle sen seuraavalle riville silmälasit. Iso uutinen on, että uudistettu foorumi perustuu Android, jotta kehittäjät veneet apps ja puolestaan omistajat voivat muokata GPS-suojalasit tavalla ei aikaisemmin ollut mahdollista. Lisäksi teknologia on saatavilla erikseen yhtiön omien silmälasien kanssa "snap sovi" versio valmiita työskentelemään Uvex, Alpina ja Briko tuotteita. Käyttäjille voi sitten selata interaktiivinen LCD reaaliajassa käyttöön langaton kauko-, ja Recon toivoo lopulta veneet ensimmäinen pari suojalasit reaaliaikainen navigointi järjestelmä. Saat myös Bluetoothia, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä älypuhelimet ja nähdä niiden soittolistoja, soittajan ja tekstiviestit. Pään ohi tauko koko pilaantunut, ja tee parasta saa nuo toiveet liian korkealla. Koska jos se ei ole liian myöhäistä jo.

Jatka käsittelyssä Recon yksityiskohtia seuraavan sukupolven GPS silmälasit tekniikka: Android, Bluetooth, loputtomat fantasiat

Recon yksityiskohtia seuraavan sukupolven GPS silmälasit tekniikka: Android, Bluetooth, loputtomat fantasiat perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar