torsdag den 6. januar 2011

Viritetty iPhone 4 osaa video ladataan YouTuben koska tekijänoikeus vaatia Applelta, Inc. '

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/tweaked-iphone-4-parts-video-pulled-from-youtube-due-to-a-copyr/:
Ei ole paljon sanottavaa tässä - että hullu video näimme aiemmin tänään, mitä näytti olevan viritetty iPhone 4 osaa vedettiin YouTube ", koska tekijänoikeuden vaatimusta Apple, Inc." Ilmeisesti meillä on vielä kuvakaappaus edellä, joka kertoo koko tarinan, todellakin - nämä osat osoittavat variantti iPhone, joka on sama, mutta erilainen. Aivan, miksi se on erilainen edelleen keskusteltavaksi - CDMA iPhone Verizon on ilmeisesti kaikkien ensimmäinen arvaus, mutta ennen Steve puhuu emme tiedä varmasti.

PS-Oletamme on myös mahdollista, että Apple ei itse vastuussa poisto - joku voisi olla punked YouTuben tekijänoikeuksien poliiseja, ja siellä on tuo outo kaksinkertaisen ajan kirjoitusvirheen jälkeen "Inc." Mutta se tuntuu joku pelaa erityisen järjetön peli, ei?

Jatka käsittelyssä Tweaked iPhone 4 osaa video vedettiin YouTube ", koska tekijänoikeuden vaatia Applelta, Inc. '

Viritetty iPhone 4 osaa video ladataan YouTuben koska tekijänoikeus vaatia Applelta, Inc. perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 03:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar