torsdag den 6. januar 2011

Panasonicin CES 2011 HD kokoonpanolla: Blu-ray-soittimet, 3D videoneuvottelut, HDTV, Äänilaitteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/panasonics-ces-2011-hd-lineup-blu-ray-players-3d-video-confer/:
Panasonicin puhaltaa sen ulos täällä CES , partciularly on HD edessä. Ei boatload uutta sisältöä disgest, joten otamme sinut läpi kaikki askel-askeleelta alla:
  • Saat Ensinnäkin , Panasonic on tiskaamassa seitsemän uuden plasma HDTV kuusi uutta LED LCD ja viisi uutta standardia LCD HDTV. Vuoden 2011 vuosimallista, Panny n käyttöön VT30-sarja, GT30 ja ST30 linjat, ja kaksi LED LCD ovat yhdistäneet sen joukko Full HD 3D-televisiot. Luonnollisesti suurin lisäksi uutta sarjaa on Viera Connect-järjestelmä, mutta Easy IPTV toiminnallisuus on toinen siunaus.
  • Niille, jotka ovat saaneet Viera Cast -yhteensopiva BD kannen, Panny's lisäämällä Skype ääni-ja videopuhelut. Lisäksi Skype Panasonicin uusi DMP-BDT310, DMP-BDT210, ja DMP-BDT110 VIERA CAST-yhteensopivan Blu-ray-soittimet avulla kuluttajat voivat soittaa Skype-ääni-ja videopuheluita lähes millä tahansa HDTV avulla Skype-yhteensopivan kameran.
  • Mitä uutta Blu-ray-ja DVD-soittimet? Ei lähes rajaton virtaa niistä , ja DMP-B200 (8,9-tuumainen näyttö) ja DVD-LS92 (9-tuumainen) kannettavien soittimien palvelevat tie sotureita. DMP-BDT210 3D Blu-ray kansi on nyt alhaalla kärkipaikan yhtiön kotona valikoima, ja jos olet vielä alas DVD, löydät kuormitus uusia vaihtoehtoja USB portit lastaus lisää Media.
  • Yhtiö on myös debytoi huhtikuussa sidottu SC-HTB520 soundbar , tarkoitus sovittaa taulu-paneelit, jotka ovat 42-tuumaa tai suurempi, ja se on myös heitto langaton, alas subwoofer.
  • Lopuksi Panny n käyttöön 3D videoneuvottelu (HDVC) , joka voi tai ei voi tehdä viikoittain johtokunnan kokouksiin täysin siedettävämpi.
Pää alaspäin lähde enemmän, mutta älä odota löytää paljon tapa hinnan ja saatavuuden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar