torsdag den 6. januar 2011

ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Olemme nähneet monia arcade-tyylinen peliohjaimet ja pelikonsoleissa vuosien mittaan ja kehitys etenee kuin tabletti markkinoilla. ThinkGeek Joystick-se kiinnitetään tabletin näytön sijainnin valita niin, että voit peli upouuden liuskekiveä selvästi retro tavalla. Ohjainta on valmistettu kokonaan alumiinista, toimii kaikissa peli, joka on näytön säätörasia, eikä sen asia ilman paristoja. Emme tiedä, miten laite todella pitää näyttää, mutta tiedämme, että se on esteettisesti miellyttävä kuin muut tuntoon säätöratkaisujen olemme nähneet CES tänä vuonna. Joystick-Se maksaa 24,95 dollari ja on saatavilla tammikuun lopussa, joten jos vanhan koulukunnan peli on sinun juttusi, tutustu esittelyvideo tauon jälkeen.

[Kiitos, Jessica]

Jatka käsittelyssä ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen

ThinkGeek Joystick-Se tuo arcade-tyylinen hauskaa teidän muuten arkipäiväinen tabletti pelikokemuksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 15:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar