torsdag den 6. januar 2011

Nyko CES 2011 pelaamista perifeerinen kokoonpanolla: Välijäähdytin STS, Perfect Shot Pro, ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/nykos-ces-2011-gaming-peripheral-lineup-intercooler-sts-perfe/:
Ripaus pelaamista täällä vuotuisen Consumer Electronics Show? Joo, me otamme sen. Nyko on vain paljasti kottikärryt täynnä uusia tavaroita huokosten yli tämänvuotisessa painos show, ja meistä tuntuu, että PlayStation Move omistajat ovat erityisen tyytyväisiä siihen, mitä on tarjolla. PS3, asu on paljastanut, että sen Raven Standard ja Raven Vaihtoehtoiset ohjaimet ovat varustamot nyt 34,99 dollaria kappaleelta, kuten 2 - / 4-porttinen latausasemalle. Siirryn nyt uudempi tavara, Power Shot ja Move on uudenaikainen kiväärin kiinnitys (näkyy yllä) Sonyn pelata liike pelien kanssa MSRP se ei ole aivan lopullinen ja ennustetaan julkaisupäivä maaliskuuta 2011. Lisäksi on olemassa pistooli-kuin Perfect Shot ja Move (myös merenkulun maaliskuuta hintaan, joka on TBD), ja jos etsit samanlainen lataus ratkaisu Xbox 360, Charge Base S tekee vain, että 24,99 dollaria.

Koomisesti tarpeeksi, tänä vuonna tulee kuluneeksi paluuta surullisen Välijäähdytin, mutta toivottavasti STS versio ei aiheuta Xbox 360 S savuna ilmaan . Niille, jotka haluavat ottaa riskejä, se tulee osuma vähittäiskauppa ensi kuussa 19,99 dollaria. Sulkeminen asioita on Perfect Shot Pro Wii, joka on uudistettu versio alkuperäisestä Perfect Shot että ominaisuudet tärinää tukea, se tulee aluksen huhtikuussa oikea noin 20 dollaria. Pään ohi tauon koko julkaisu, tai viettää muutaman arvokkaan minuutin kaivaa silmänruokaa alla. Tai molemmat.

Jatka käsittelyssä Nyko CES 2011 pelaamista perifeerinen kokoonpanolla: Välijäähdytin STS, Perfect Shot Pro, ja lisää

Nyko CES 2011 pelaamista perifeerinen kokoonpanolla: Välijäähdytin STS, Perfect Shot Pro, ja alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 06:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar