fredag den 18. marts 2011

Ketkä Google-Linux License Ruckus?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cjTw9n-ht44/Whos-Behind-the-Google-Linux-License-Ruckus:

jfruhlinger kirjoittaa "Eilen uutisten rikkoi Android voisi olla Linux tekijänoikeus ongelma, joka olisi pulassa Google, jo lukittu IP taistelu Oracle yli mobiilialustaansa. Blogger Brian Proffitt näyttää syvemmälle väitettyjä rikkomuksia. Hän huomauttaa, että , kun se on mahdollista, että Googlen hiekalle, motivaatio lehdistötiedote ovat hämärät: asianajaja, joka esitteli rikkomus on entinen Microsoft käsi, ja uutinen oli laajalti levittävät paarma Florian Müller, joka on sotkeutunut Google yli patenttikysymyksistä aikaisemmin. Lisäksi väitetyt rikkomukset ovat header-tiedostoja, ja se ei ole selvää, että nämä ovat tekijänoikeuden suojaamaa, jos ne ovat, ei todellinen tekijänoikeuksien haltijoiden ovat esittäneet valittaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:


Kun debytoi se on Android-alustan joulukuussa , Google TV joukkue on vihdoin julkaissut version virallisen kauko app. IOS. Käyttöliittymä ja ominaisuudet näyttävät olevan sama yksi keskeinen ero, tällä hetkellä IOS-versio ei tue Web-sivujen jako matkapuhelimista näytön, mutta kaikki muu kuin ääni haku on täällä ja osuus. Se on hyvä joukkue vihdoinkin kauan luvattu app ulos, mutta mielenkiintoinen on nyt kysymys siitä, mitä ominaisuuksia sisällytetään toisen sukupolven Googlen TV laitteisto kerran valmistajat kuten Vizio , Toshiba ja Samsung liittyä yhdistelmä, toivottavasti käyttöön Kahden käden / näppäimistö kludginess menneisyyden taakse. Tarkista sen jälkeen tauon YouTube demo, tai vain napata ilmainen sovellus kautta QR-koodin virallisen blogin tai iTunes.

Jatkaa lukeneisuus Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch


Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 18:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes , Virallinen Google TV Blogi | Lähetä | Kommentit

Wikileaks cash-for-Äänet Exposé Rocks Intian hallitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX_DQx_lGlg/WikiLeaks-Cash-For-Votes-Expos233-Rocks-Indian-Government:

mage7 kirjoittaa "Vaikka maailman huomio näyttää olevan keskittynyt Tapahtumien kehityskulun Japanissa ja Lähi-idän, Intian otsikot ovat hallitsee uusimman Wikileaks" paljastuksia. vastikään vuotaneet kaapeli (17 päivältä heinäkuuta 2008) mukaan Intian hallitsevan kongressin osapuoli lahjoi kansanedustajat varmistaakseen niiden ääntä kiistelty ydinsopimuksen Intian ja Yhdysvaltain. muun yksityiskohtia, se kuvaa kuinka vanhempi kongressin avustaja oli Yhdysvaltain suurlähetystön virkamies "arkkua rahaa väitetysti sisältää noin 25 miljoonaa dollari maksaa pois kansanedustajaa ennen äänestystä. Toinen kongressin sisäpiiriläinen kertoi Yhdysvaltain virallisen miten kauppa-ja teollisuusministeriön aikaisemmin "voisi vain tarjota pienkonekenttä lahjuksina ... nyt hän voi maksaa ääntä suihkukoneilla."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Thunderbolt tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:


Tällä nopealla silmäyksellä, ilman taustatietoja, silmäsi saattaa kertoa, että HTC Thunderbolt on hieman enemmän kuin Verizon remake Sprintin EVO 4G ja AT & T: n Inspire 4G . Loppujen - kuten sen aikalaiset - Thunderbolt tilava 4,3-tuumainen WVGA-näyttö, 8 megapikselin kamera, ja dual-LED-salama. Todellisuudessa kuitenkin, Thunderbolt on jotain enemmän: alkaen Inspire, se lainaa paremmin, terävämmät näyttö laajempi katselukulma ja uudempi sukupolven (vaikka edelleen yhden ytimen) Qualcomm leijonankita prosessori. Vuodesta EVO 4G puolestaan ​​se lainaa viileä integroitu kickstand ja lisäksi toisen "4G" radio, joten tämä spec Frankenstein tapaisena - molempien maailmojen parhaat puolet. Tietenkin sijaan Sprintin WiMAX siitä 4G radio, Thunderbolt antaa sinulle pääsyn Verizon LTE-verkon - verkko niin tuore, se on edelleen, että uuden verkon haju. Siellä on paljon hevosvoimaa täällä.



Toisin sanoen, Thunderbolt on todellinen mahdollisuus olla hienoin 4,3-tuumainen laite HTC on koskaan tehnyt - toistaiseksi, anyway. Katsotaanpa, miten se hintoja.


Jatkaa lukeneisuus HTC Thunderbolt tarkastelu


HTC Thunderbolt tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 16:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:


Jos olet seurannut näitä täällä sivuilla tarkasti, tiedät, että pieni laite nimeltä Nexus S 4G on tulossa Sprintin verkkoon, olettaen, että se tulee olemaan ilmoitti CTIA ensi viikon alussa. Vauhtia edellisessä tietoa asiasta, olemme nyt saaneet Ahold kuvan muka olla logo, Sprint ja Google käyttää edustamaan uutta WiMAX varustettu yhteistyötä. Se löytyy tauon jälkeen, mutta mitä olet todella innokas oppimaan lisää se, että kuva Motorola Xoom kanssa Nyt Network-logo, eikö? No, se tulee samasta lähteestä, jonka ennätys paljastaa Sprint pre-release laitteisto (eikä saada potkut) on varsin esimerkillistä, joten olemme valmiita luottoa sitä todella paljon. Olemme mitään laukaisupäivät tai hinnoittelun yksityiskohdat jakaa vielä, mutta se ei ole kohtuutonta odottaa, Sprint tulee olemaan paljastamatta kaikkia että mehukas info aikana erittäin pitkä CTIA paininjalan. Ja jos ei, me jatkamme jäljittämään nämä vuodot ja saada sen sinulle joka tapauksessa!



[Kiitos, r0fl]

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa


Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 15:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

"Adventure" In omakustannustoimintaa IT Kirja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T39l4_NP0L0/The-Adventure-In-Self-Publishing-an-IT-Book:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tekijä Keir Thomas on blogged kokemuksistaan ​​omakustannustoimintaa computing kirja. Lainaten:" Tiesin, että julkisuuden kirja olisi vaikeaa, joten en keksi idean: Miksi emme anna pois eBook (PDF)-versio? Voisin käyttää Amazon S3 hosting-tiedoston, niin se maksaisi minulle vain muutamia dollareita kuukaudessa. Tosiaan, jossa eBook pois herätti runsaasti julkisuutta. ... Koska tulee myyntiin vuoden 2009 alussa, kirja on tehnyt minulle 9000 dollaria. ... Olen ollut huonompi palkka elämässäni, ja olen hyvin kiitollinen, mutta tiedän, yhteensä rojaltit olisi todennäköisesti ollut korkeampi, jos olisin mennyt läpi perinteinen reitti työskentelevät yleisopetuksen kustantaja. I arvio Täytyy lahjoittaa 446 kappaletta eBook jokaista myyntiä print painos. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Varustamot ristiriidassa RIM yli NFC maksutiedot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/carriers-at-odds-with-rim-over-nfc-payment-data/:

Olemme jo kuulleet melkoisesti siitä RIM: n suunnitelmista ja NFC -pohjaisen mobiilimaksaminen mutta se alkaa näyttää joidenkin suunnitelmat eivät ole täysin linjassa sen kanssa, mitä lentoyhtiöt ovat mielessä. Kuten Wall Street Journal raportoi, siellä panimo riita RIM ja usean varustamon myös AT & T, T-Mobile ja Rogers yli miten NFC maksamiseen liittyviä tietoja, tai "valtakirjaa" tallennetaan, ja jotka kontrolloi itse että tiedot. Omalta RIM yllättävää haluaa tallentaa tietoja suojatun alueen puhelimen itse, mikä tietysti sitoa ihmiset heidän BlackBerry enemmän kuin koskaan, kun harjoittajat työntämällä on, että tiedot yksinkertaisesti tallentaa puhelimen SIM-kortti, joka antaisi asiakkaita siirtymään puhelimesta toiseen helpommin. Vaikka asiat ilmeisesti ole päässyt lämmitetty vielä, se ei todellakaan tunnu siellä vähän taistelua varastossa - mukaan Wall Street Journal, RIM on jo kädenojennus pankeille omia ponnisteluja löytää joitakin tarjoukset, kun taas Kanadan lentoyhtiöt ovat ilmeisesti kertoneet RIM "lempeä" siten, että "et tee sitä."

Varustamot ristiriidassa RIM yli NFC maksun tiedot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 14:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

USA: n armeija saa käyttöön Personal Laukaus Ilmaisimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/roFdWQzTzqw/US-Military-Deploys-Personal-Gunshot-Detectors:

RedEaredSlider kirjoittaa "uusi warfighting teknologia antaa piakkoin tiensä Afganistanissa. Yhdysvaltain armeijan joukot tulee saada laukauksen havaitsemisen järjestelmät, jotka voivat kertoa, jos laukaus oli ammuttu. Noin 13000 laukauksen havaitsemisjärjestelmät annetaan yksittäisille footsoldiers myöhemmin tässä kuussa mukaan Yhdysvaltain armeija. järjestelmä, nimeltään yksittäiset Laukaus Detector on neljä pientä akustiset sensorit ja pieni näyttöruutu kiinnitetty sotilaan suojaliivit, joka näyttää etäisyyden ja suunnan tulevien luoteja. anturit ovat kukin noin kokoa korttipakan ja tunnistaa yliäänikone ääniaallot syntyvät vihollisen tulitus. Se hälyttää sotilas ampui suuntaan alle yksi sekunti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Groupon voisi kyseenalaistaa Googlen Record IPO

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NhhkehDVJ0E/Groupon-Could-Challenge-Googles-Record-IPO:

jbrodkin kirjoittaa "kuukauden kuluttua spurning Googlen 6000000000dollari ostotarjouksen, Groupon voi kaataa Googlen IPO ennätyksen listautumisannin arvo 25000000000dollari. Google listautui vuonna 2004 24600000000dollari arvostus ja Groupon näyttää partaalla IPO kannata edes enemmän, Dow Jones VentureSource sanoo. Vaikka Groupon ei riko Googlen tallentaa, näyttää todennäköiseltä, tulee vasta viides yritys tukeman yhtiö saavuttaa 10 miljardia dollaria arvostuksesta sen IPO. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Samsung Epic 4G, Galaxy-välilehti ja Transform ohjelmistopäivitykset tulevat 21 maaliskuu: Froyo ja / tai Sprint tunnus hinaukseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/samsung-epic-4g-galaxy-tab-and-transform-software-updates-comin/:


Tämä ei ole aivan täysin virallista vielä, mutta hyödyllinen vihjeidenmyyjä on siirrettävissä kuvakaappaus edellä joka selvästi viittaa siihen, että jotkin ohjelmistopäivitykset tulevat trio Sprintin Samsungin laitteisiin 21. maaliskuuta. Se sisältää uutta ja toivottavasti parempi yli-the-air päivityksen Android 2.2.1 ja Epic 4G, sekä Android 2.2 päivitys Transform , jotka molemmat sisältävät myös useita muita lisäyksiä, kuten flash 10,1 koskevat Epic ja Swype on Transform. Myöskään jättää pois hauskaa on Sprintin versio Galaxy Tab , joka on tulossa Sprintin tunnus päivitys näimme ensi käden CES jo tammikuussa - se suuntasi Epic ja Transform samoin.

Samsung Epic 4G, Galaxy-välilehti ja Transform ohjelmistopäivitykset tulevat 21 maaliskuu: Froyo ja / tai Sprint tunnus perässään perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 13:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Perintö 1800 Lehdet Tokiossa Dark

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ai8eoAFhLso/Legacy-From-the-1800s-Leaves-Tokyo-In-the-Dark:

itwbennett kirjoittaa "East Japan päässyt viides päivä power säännöstelyä on perjantaina eikä loppua suunnitellun sähkökatkoja näköpiirissä. Paikallinen sähkö-apuohjelma ei voi hyvittääkseen tuomalla sähköä toiselle alueelle, mutta, koska Japani ei ole kansallista sähköverkkoon, seurauksena tehty päätös 1800-luvun lopulla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Netflix on joutumassa sisältöön biz, vahvistaa "House of Cards" käynnistää loppuvuodesta 2012

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:

Huhut ovat totta, eikä vain tarjota vanhaa sisältöä muilta Netflix on hyppy takaisin sisällön liiketoimintaa lisensoimalla David Fincher tuleva draama House of Cards Watch hetkessä streaming Yhdysvalloissa ja Kanadassa ennen se lähetetään muualle, tai on edes tuotettu. Vuonna blogi, Chief sisältö Officer Ted Sarandos perustelee kirjautumista sarjan näkemättä huomauttamalla suosio aiemmin BBC minisarja, johon se perustuu keskuudessa Netflix jäsenten ja kollektiivinen osaaminen sekä ohjaaja ja pääosassa Kevin Spacey . Kuitenkin, jos olet odotella tuoretta sisältöä avautuvat Watch hetkessä älä pidätä hengitystä, 26 jakso episodi ajaa tuottama (Mielenkiintoista, Netflix aikoo eivät valmista eivätkä pidä oma show) Media Rights Capital ei johdu saapuvat myöhään 2012.

Netflix on joutumassa sisältöön biz, vahvistaa "House of Cards" käynnistää loppuvuodesta 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 14:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Netflix Blog | Lähetä | Kommentit

Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:


Useimmat järkevät ihmiset on tervehditään saapumisen ja Internet Explorer 9 kanssa utelias napsauttamalla Lataa-painike tai pelkkä päivitys selaimen he olivat jo käytössä, mutta se ei riitä kaikille. Yksi mies ja maku epäkeskisesti geeky päätti käyttää tilaisuutta käydä läpi jälkikäteen jokaisen version IE, menee aina takaisin Windows 95: n ensimmäistä iterointia, ja ajaa Acid sopivuustutkimuksia nähdä, miten ne asettuvat nykyaikaisia ​​standardeja. IE1, antiikin, CSS-ongelma peto että se on vihainen välittömästi ja ei edes näyttää sen etusivulla ilman virhettä, mutta asiat on parantunut tasaisesti sieltä asti voiton iteraation 9. Katso kaikki ihana edistystä tapahtuu tilaa vain muutaman minuutin video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video)


Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 12:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Techland | lähde Andy's Tech Kokeet Blog | Lähetä | Kommentit

Super Mario reimagined kuin ensimmäisen persoonan peli, voittaa linna sydämemme (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/super-mario-reimagined-as-a-first-person-game-conquers-the-cast/:


Olet nähnyt Super Mario kehittyä vaatimaton 2D sprite osaksi 3D maailman etsivät supersankari mekaanikko, mutta oletko koskaan nähnyt elämän kautta hänen silmänsä? Tässä on mahdollisuus, sillä fanmade animaation kohtelee meitä ensimmäisen persoonan otetaan intrepid Italian seikkailuista kautta tuttu maailma 1-1. On tappaa raitoja, saavutuksia kuten "Headbanger" ja "stripparin" ja jotkut erittäin realistinen äänitehosteet asettaa tunnelman. Korvaamaton video seuraa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Super Mario reimagined kuin ensimmäisen persoonan peli, voittaa linna sydämemme (video)


Super Mario reimagined kuin ensimmäisen persoonan peli, voittaa linna sydämemme (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 12:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink VGChartz | lähde freddiew (YouTube) | Lähetä | Kommentit