fredag den 18. marts 2011

T-Mobile demoja uutta Sidekick avausmekanismi, lupauksia mobiili verkkoon ja kytkettynä tukea

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/t-mobile-shows-off-new-sidekick-opening-mechanism-on-video-we-s/:


Joten mitä mieltä olette ensimmäinen kosketusnäyttö Sidekick ? Epätoivoinen yritys pitää vanhanaikaisesta brändin elossa liity laitteisto tai moderni mukaelma Menestyvän vähittäiskaupan tarina? Joko niin, T-Mobilen pitää suosittu nimi elossa, vaikkakin Android 2.2 säätiö ja Samsung rakennettu sisua. Uusi liukusäädintä mekanismi, joka korvaa suositun 180 astetta kääntyvä, joka oli tunnusomaista Sidekick-laitteet, on nyt käsitelty siisti video demo, jossa se ​​vakuutti ylöspäin työntövoima antaa meille aihetta olla varovaisen optimistinen. Phone Scoop on saanut vahvistuksen että Android on sisäänrakennettu langattoman tukiaseman ja USB tethering toimintoja tukee uuden laitteen mukana MicroSD Muistin laajennus - 1 Gt tallennustilaa kartongin täydennetään 2GB kortti varustettuna - WiFi, Bluetooth ja GPS. Video seuraa tauon jälkeen.



[Kiitos, Brandon ja Timothy]

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile demoja uutta Sidekick avausmekanismi, lupauksia mobiili verkkoon ja kytkettynä tukea


T-Mobile demoja uutta Sidekick avausmekanismi, lupauksia mobiili verkkoon ja tethering tukea alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 22:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde T-Mobile Blog , Puhelin Scoop | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar