fredag den 18. marts 2011

Samsung Epic 4G, Galaxy-välilehti ja Transform ohjelmistopäivitykset tulevat 21 maaliskuu: Froyo ja / tai Sprint tunnus hinaukseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/samsung-epic-4g-galaxy-tab-and-transform-software-updates-comin/:


Tämä ei ole aivan täysin virallista vielä, mutta hyödyllinen vihjeidenmyyjä on siirrettävissä kuvakaappaus edellä joka selvästi viittaa siihen, että jotkin ohjelmistopäivitykset tulevat trio Sprintin Samsungin laitteisiin 21. maaliskuuta. Se sisältää uutta ja toivottavasti parempi yli-the-air päivityksen Android 2.2.1 ja Epic 4G, sekä Android 2.2 päivitys Transform , jotka molemmat sisältävät myös useita muita lisäyksiä, kuten flash 10,1 koskevat Epic ja Swype on Transform. Myöskään jättää pois hauskaa on Sprintin versio Galaxy Tab , joka on tulossa Sprintin tunnus päivitys näimme ensi käden CES jo tammikuussa - se suuntasi Epic ja Transform samoin.

Samsung Epic 4G, Galaxy-välilehti ja Transform ohjelmistopäivitykset tulevat 21 maaliskuu: Froyo ja / tai Sprint tunnus perässään perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 13:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar