fredag den 18. marts 2011

Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:


Jos olet seurannut näitä täällä sivuilla tarkasti, tiedät, että pieni laite nimeltä Nexus S 4G on tulossa Sprintin verkkoon, olettaen, että se tulee olemaan ilmoitti CTIA ensi viikon alussa. Vauhtia edellisessä tietoa asiasta, olemme nyt saaneet Ahold kuvan muka olla logo, Sprint ja Google käyttää edustamaan uutta WiMAX varustettu yhteistyötä. Se löytyy tauon jälkeen, mutta mitä olet todella innokas oppimaan lisää se, että kuva Motorola Xoom kanssa Nyt Network-logo, eikö? No, se tulee samasta lähteestä, jonka ennätys paljastaa Sprint pre-release laitteisto (eikä saada potkut) on varsin esimerkillistä, joten olemme valmiita luottoa sitä todella paljon. Olemme mitään laukaisupäivät tai hinnoittelun yksityiskohdat jakaa vielä, mutta se ei ole kohtuutonta odottaa, Sprint tulee olemaan paljastamatta kaikkia että mehukas info aikana erittäin pitkä CTIA paininjalan. Ja jos ei, me jatkamme jäljittämään nämä vuodot ja saada sen sinulle joka tapauksessa!



[Kiitos, r0fl]

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa


Motorola Xoom Sprintin arvomerkkejä, Nexus S 4G logo vuotaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 15:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar