fredag den 18. marts 2011

Paramount Pictures, BitTorrent joukkue jopa levittää elokuvaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/paramount-pictures-bittorrent-team-up-to-distribute-feature-fil/:

Jos et ole kuullut, on sivustoja siellä, jonka avulla voit ladata elokuvia ja ohjelmia käyttäen jotain pientä nimeltä BitTorrent-protokolla . Ja vaikka suurin osa elokuvan hinta käytettävissä on kuin DMCA -hyväksytty luonto, elokuvantekijät ja järjestöt ovat yhä useammin torrent-sivustoja saada sanaa ulos. Esimerkiksi vuonna 2009 elokuvantekijä nimeltä Hanna Sköld työskenteli ihmiset on Pirate Bay jakaa hänen elokuvansa Nasty vanhuksia. Ja todellakin, siellä näyttää olevan niin monta hassu tapoja saada selville yleisöille näinä päivinä kuin on elokuvantekijöille.



Yksi järjestelmä, että viime aikoina närkästynyt etumme oli keksittiin ihmiset on hämmentynyt Media. Australian yritys crowdsourcing uusimman tuotannon, Tunnel (ei pidä sekoittaa kanaali: 32 Miles of Danger) myymällä yksittäiset kehykset pukittaa pop. Tietenkin, "omistaa" runko antaa sinulle mitään muuta kuin mahdollisuuden sanoa, että olet auttanut indie elokuvaohjaaja pois, mutta se kannattaa syy. Ja 135000 kuvaa, että on paljon dollareita! Kun elokuva on valmis, se jaetaan BitTorrentilla ilmaiseksi - rinnalla todellinen DVD julkaisu Paramount Pictures , jotka silloin kun ajattelee, miten haluttomia Hollywood on omaksua internet, on aika villi. Lähtö (NSFW) perävaunu tauon jälkeen, ja sitten iski linkeistä lisätietoja. Tunnelin pitäisi tehdä ensi-iltansa toukokuussa.


Jatka käsittelyssä Paramount Pictures, BitTorrent joukkue jopa levittää elokuvaa (video)


Paramount Pictures, BitTorrent joukkue jopa levittää elokuvaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 20:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TorrentFreak , Gizmodo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar