fredag den 18. marts 2011

Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:


Kun debytoi se on Android-alustan joulukuussa , Google TV joukkue on vihdoin julkaissut version virallisen kauko app. IOS. Käyttöliittymä ja ominaisuudet näyttävät olevan sama yksi keskeinen ero, tällä hetkellä IOS-versio ei tue Web-sivujen jako matkapuhelimista näytön, mutta kaikki muu kuin ääni haku on täällä ja osuus. Se on hyvä joukkue vihdoinkin kauan luvattu app ulos, mutta mielenkiintoinen on nyt kysymys siitä, mitä ominaisuuksia sisällytetään toisen sukupolven Googlen TV laitteisto kerran valmistajat kuten Vizio , Toshiba ja Samsung liittyä yhdistelmä, toivottavasti käyttöön Kahden käden / näppäimistö kludginess menneisyyden taakse. Tarkista sen jälkeen tauon YouTube demo, tai vain napata ilmainen sovellus kautta QR-koodin virallisen blogin tai iTunes.

Jatkaa lukeneisuus Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch


Google TV kauko app. nyt saatavilla iPhone, iPad, iPod Touch perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 18:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes , Virallinen Google TV Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar