fredag den 18. marts 2011

Netflix on joutumassa sisältöön biz, vahvistaa "House of Cards" käynnistää loppuvuodesta 2012

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:

Huhut ovat totta, eikä vain tarjota vanhaa sisältöä muilta Netflix on hyppy takaisin sisällön liiketoimintaa lisensoimalla David Fincher tuleva draama House of Cards Watch hetkessä streaming Yhdysvalloissa ja Kanadassa ennen se lähetetään muualle, tai on edes tuotettu. Vuonna blogi, Chief sisältö Officer Ted Sarandos perustelee kirjautumista sarjan näkemättä huomauttamalla suosio aiemmin BBC minisarja, johon se perustuu keskuudessa Netflix jäsenten ja kollektiivinen osaaminen sekä ohjaaja ja pääosassa Kevin Spacey . Kuitenkin, jos olet odotella tuoretta sisältöä avautuvat Watch hetkessä älä pidätä hengitystä, 26 jakso episodi ajaa tuottama (Mielenkiintoista, Netflix aikoo eivät valmista eivätkä pidä oma show) Media Rights Capital ei johdu saapuvat myöhään 2012.

Netflix on joutumassa sisältöön biz, vahvistaa "House of Cards" käynnistää loppuvuodesta 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 14:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Netflix Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar