fredag den 18. marts 2011

AT & T kertoo asiakkaille, jotka käyttävät luvatonta kytkettynä menetelmiä maksaa tai lopettaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/atandt-tells-customers-using-unauthorized-tethering-methods-to-pay/:


Käyttänyt app kuten MyWi jotta tethering teidän jailbroken iPhone? Sitten on olemassa hyvät mahdollisuudet olet jo saanut viestin, kuten yllä AT & T, tai ehkä sähköpostiviestin yksi tauon jälkeen. Kaikki tilit, harjoittaja on nyt kukistamaan kaikki luvaton kytkettynä, ja se pyytää ihmisiä sellaisissa käyttäytyminen joko maksaa asianmukaisen kiinniottamiseksi suunnitelma tai yksinkertaisesti lopettaa kytkettynä kokonaan - jos sitä ei kuule mitään takaisin, kun olet lähettää viestin, AT & T sanoo, että se automaattisesti ilmoittautua sinua DataPro 4GB kytkettynä suunnitelma (nopeudella 45 dollaria kuukaudessa). Meidän tulee huomata, että kaikki kertomukset olemme nähneet tähän mennessä on iPhone käyttäjiä, vaikka tämä ei todellakaan tarkoita Android käyttäjät yksinkertaisesti saa liukua huomaamatta. Kuinka AT & T on tunnistaa käyttäjät eivät ole kuitenkaan selvää, ja voisimme hyvin olla vain nähdä alkua kissa ja hiiri-leikkiä kuin ihmiset yrittävät löytää kiertoteitä jäädä havaitsematta. Lisää tämä kun saamme sen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]



Jatka käsittelyssä AT & T kertoo asiakkaille, jotka käyttävät luvatonta kytkettynä menetelmiä maksaa tai lopettaa


AT & T kertoo asiakkaille, jotka käyttävät luvatonta kytkettynä menetelmiä maksaa tai lopettaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 10:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar