fredag den 18. marts 2011

HTC Thunderbolt tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:


Tällä nopealla silmäyksellä, ilman taustatietoja, silmäsi saattaa kertoa, että HTC Thunderbolt on hieman enemmän kuin Verizon remake Sprintin EVO 4G ja AT & T: n Inspire 4G . Loppujen - kuten sen aikalaiset - Thunderbolt tilava 4,3-tuumainen WVGA-näyttö, 8 megapikselin kamera, ja dual-LED-salama. Todellisuudessa kuitenkin, Thunderbolt on jotain enemmän: alkaen Inspire, se lainaa paremmin, terävämmät näyttö laajempi katselukulma ja uudempi sukupolven (vaikka edelleen yhden ytimen) Qualcomm leijonankita prosessori. Vuodesta EVO 4G puolestaan ​​se lainaa viileä integroitu kickstand ja lisäksi toisen "4G" radio, joten tämä spec Frankenstein tapaisena - molempien maailmojen parhaat puolet. Tietenkin sijaan Sprintin WiMAX siitä 4G radio, Thunderbolt antaa sinulle pääsyn Verizon LTE-verkon - verkko niin tuore, se on edelleen, että uuden verkon haju. Siellä on paljon hevosvoimaa täällä.



Toisin sanoen, Thunderbolt on todellinen mahdollisuus olla hienoin 4,3-tuumainen laite HTC on koskaan tehnyt - toistaiseksi, anyway. Katsotaanpa, miten se hintoja.


Jatkaa lukeneisuus HTC Thunderbolt tarkastelu


HTC Thunderbolt tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 16:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar