fredag den 18. marts 2011

Kinect täyttää Pufferfish näyttö tuottaa ihanan kammottava kaikki silmä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/kinect-meets-a-pufferfish-display-produces-wonderfully-creepy-a/:


Kuten Kinect hakata mennä, tämä ei ole menossa Altaan yli sen tekninen monimutkaisuus , mutta vaikutus mitä se on varsin dramaattinen. Yksi Microsoftin anturi-rikas, kamera-kuormattuna Xbox tarvikkeet on repurposed kommunikoida Pufferfish pallomainen projektio näyttö - kautta taika WPF ja openni - sen myöhemmin seuranta algoritmeja palvelevat hallita kuva jättiläinen pallon. Luonnollisesti ensimmäinen asia Tweakers taustalla mod ideoitu oli Tolkien-vaikutteita silmä, joka seuraa ihmisiä ympäri huonetta. Valitettavasti ainoa Kinect laatikko ei riitä antamaan 360 asteen kattavuus, mutta se on luultavasti vain ajan kysymys kunnes he liitos joukko yhdessä ja hiipiä meidät kokonaan. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kinect täyttää Pufferfish näyttö tuottaa ihanan kammottava kaikki silmä (video)


Kinect täyttää Pufferfish näyttö tuottaa ihanan kammottava kaikki silmä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 04:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde earthware (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar