fredag den 18. marts 2011

Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:


Useimmat järkevät ihmiset on tervehditään saapumisen ja Internet Explorer 9 kanssa utelias napsauttamalla Lataa-painike tai pelkkä päivitys selaimen he olivat jo käytössä, mutta se ei riitä kaikille. Yksi mies ja maku epäkeskisesti geeky päätti käyttää tilaisuutta käydä läpi jälkikäteen jokaisen version IE, menee aina takaisin Windows 95: n ensimmäistä iterointia, ja ajaa Acid sopivuustutkimuksia nähdä, miten ne asettuvat nykyaikaisia ​​standardeja. IE1, antiikin, CSS-ongelma peto että se on vihainen välittömästi ja ei edes näyttää sen etusivulla ilman virhettä, mutta asiat on parantunut tasaisesti sieltä asti voiton iteraation 9. Katso kaikki ihana edistystä tapahtuu tilaa vain muutaman minuutin video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video)


Internet Explorer-versiot 1: stä 9 verrattuna, merkkejä edistymisestä löytyy (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 12:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Techland | lähde Andy's Tech Kokeet Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar