lørdag den 8. januar 2011

Windows Phone 7 käyttäen paljon 3G taas vapaa, vaikka WiFi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/windows-phone-7-using-lots-of-3g-data-while-idle-even-on-wifi/:
Valitukset näyttävät olevan yhä kesken joidenkin käyttäjien että Windows Phone 7 kuluttaa poikkeuksellisen pullea tietomäärän kun et tee mitään. Myönnettäköön, siellä on paljon tavaraa lavalla että ehkä tietoja jatkuvasti - sähköpostitilejä ja elää laatat, esimerkiksi - mutta ihmiset ovat kertoneet kulutuksen mittaus useissa megatavua tunnissa, mikä voi lisätä jopa melko nopeasti: 2MB tunnissa yli kuussa lähes 1,5 Gt, jota voidaan bummer jokaiselle, 2GB liittymä. Todellinen ongelma on kuitenkin se, että ainakin osa tiedoista näyttää olevan piittaamatta saatavilla WiFi verkkoja ja valitsemalla 3G sijaan, joten ei ole hyvä tapa lopullisesti välttää vuotaa vaikka olet mukava rajoittuu oman kodin. Rahamme - meidän toiveikas rahaa, että on - on tällä vahvistetaan Microsoftin ensimmäinen suuri päivitys , joka on tulossa näinä päivinä, mutta sillä välin, käyttäjät näyttävät olevan tulossa ainakin jonkin verran helpotusta asettamalla sähköpostitilit käsin päivitys ja sammuttamalla paikannuspalveluja. Joku siellä näet tämän?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Windows Phone 7 käyttäen paljon 3G taas vapaa, vaikka WiFi? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WinSupersite , Microsoft vastauksia (1) , (2) , HowardForums | Lähetä | Kommentit

Oletko valmis Digital Afterlife?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/30i6z0xZYo4/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Dave Winer pyyntöön Future-Safe Arkisto menee valtavirtaan Rob Walker NY Times Magazine pääjuttu, miten Internet voi tarjota tietynlaista kuolemattomuutta, jotka ovat valmiita. havainnollistamiseksi, miten digitaalisen afterlives voisi olla pois, Walker mainitsee Jos 34-vuotias kirjailija Mac Tönnies, joka päivitetään blogissaan 18 lokakuu 2009, lähetti joitakin julkisia tweets ja yksityiset viestit Twitterin kautta, meni nukkumaan ja kuoli sydämen rytmihäiriöt. Kuten sana hänen kuolemastaan levisi hänen oma blogi, Tönnies pieni, mutta omistettu yleisö ryntäsi pelastamaan online henkilöllisyys. "löytäminen lohtua kimittää rehu voi kuulostaa oudolta," kirjoittaa Walker, "mutta ajatus siitä, että Tönnies kaverit olisivat uudelleen ja säilyttää näitä digitaalisia esineitä ei ole niin poikkeaa pitää postikortteja tai muuta fyysistä pienpainatteita kuolleen ystäväsi tai rakastettusi. " Valitettavasti kuinka kauan Mac Tönnies digitaalinen tuonpuoleisessa pysyy hänen Web ystävät ja vanhemmat ovat edelleen iso kysymys, koska se on säilytettävä sekamelska mahdollisesti mennyt-huomenna verkkopalveluihin, joista kukaan ei ole salasanoja. Hakeneista tarvetta digitaalisen kiinteistöyhteisöjen-suunnittelupalvelut ovat yritykset, kuten Legacy Locker, jotka ovat vedonlyönti, että ihmiset yhä haluavat hallita digitaalisten tuonpuoleisessa. "Olemme siirtymässä maailmaan, jossa me kaikki voimme jättää niin paljon vanhoja kuin George Bush tai Bill Clinton , kertoo ohjaaja-ja-friend-of-Tönnies Paul Kimball. "Ehkä perimmäinen demokratisoitumista. Se antaa meille kaikille mahdollisuuden kello kuolemattomuuden."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kansanedustaja ja henkilöstö ammuttiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SaUCMW23ZuM/story01.htm:
tkprit kirjoittaa "Mikä sääli, että kansanedustaja tekee itsensä käytettävissä hänen osatekijöitä ja hän ja kuusi hänen henkilökuntansa olivat ammuttiin vaivaa. Rep Gabrielle Giffords Arizonan ammuttiin yhdessä jäsenten hänen henkilökuntaansa, yrittää kuule koskee kansan hän edustaa. " CNN kertoo, että ainakin 12 ihmistä ammuttiin pyssymies.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony DSC-TX100V ja loput Cyber-shot posse käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/sony-dsc-tx100v-and-the-rest-of-the-cyber-shot-posse-hands-on/:
Sony julkisti kasan uusia Cyber-shot-kamerat aiemmin tällä viikolla, ja sen jälkeen vakoilu koko rivi aiheuttaa Miss America-tyyliin Sonyn CES koppi, päätimme lähteä kädet. DSC-TX100V n OLED-näyttö, joka on Cyber-shot ensin oli varmasti vaikuttava selkeyden, kirkkauden ja värintoiston - vaikka vain katsella muiden yleissopimuksen kävijä estävät kopissa. DSC-TX10 on myös yksi classiest näköinen kovaan kameran olemme koskaan nähneet ja onneksi ei ole korostuksia, kuten liiallisesta kumi yksityiskohtaisesti . Sony ei todellakaan alas meidän kanssamme testinghow paljon surua se voisi todella ottaa kuitenkin. Samoin toivoimme tarkistaa DSC-WX10 n 1920 x 1080 60fps video tallennustapa - koska se on ainoa digitaalinen kompakti tukemaan sitä - mutta se ajatus sai suljetaan hetkellä muutama Sony VIP saapui. Silti onnistuimme ottamaan muutaman otoksen kunkin erämaassa kongressikeskukseen jonka voit tarkistaa Alla olevassa galleriassa.

Sony DSC-TX100V ja loput Cyber-shot posse käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 14:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/steelseries-trots-out-spectrum-7xb-headset-siberia-neckband-for/:
SteelSeries on toisaalta täällä CES, ja kuten Tyylikäs Audio , Turtle Beach ja laumoista toiset, se on myös uusien tölkkien näyttelyssä. Ensimmäisenä on Spectrum 7xb langaton kuulokemikrofoni Xbox 360, joka touts sisäänvedettävä mikrofoni, neliosainen jaottelu matka-ja vaihdettavissa kangas ja nahka korvakupin. Saat myös in-game äänenvoimakkuuden säätimet oikeansuuntaisia earcup, LiveMix teknologia - joka tasapainottaa-pelin ääni puheviestinnän - ja uusi ExactSND ominaisuus, quick-painiketta vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa kolme asetusta, on valmiiksi eri ääniä. Se tulee aluksen Q2 varten 149,99 dollaria. Liikettä, Siperian Neckband tekee voittoisan paluun, tällä kertaa luontaista tuki iPod, iPhone ja iPad kautta inline kolmen kaukosäätimen painiketta. Lisätietoja erityispiirteitä on upotettu tauon jälkeen, ja aluksen päivämäärä tänään ja hinta on 79,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad

SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SteelSeries (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

HTC Evo akku deflects luoti, ansaitsee Life Saver "rintanappi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/htc-evos-battery-deflects-a-bullet-earns-life-saver-badge-v/:
Tiesimme HTC EVO 4G oli aika super puhelin, mutta emme tiedä sitä todellista supersankari. Yökerho pysäköintipalvelu Atlantassa äskettäin uhri kahden tyytymättömät asiakkaat "vihan, jotka keskellä viiden laukaus bullet volley, mutta onneksi häntä, hänellä oli EVO hänen rintatasku. Vaikka puhelimen lasi särkyy kosketuksesta, sen akku ei ja imeytyy paljon vaikutusta yksi luoti aikomus kynsistä häntä tämän kuolevaisen kela. Onneksi mies on edelleen keskuudessamme, loukkaantuneet vaan turtunut ja tapahtuman, ja hän lupaa hän koskaan ostaa toisen merkin puhelimen uudelleen. Katso video mietintö tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus HTC Evo akun deflects luoti, ansaitsee Life Saver "rintanappi (video)

HTC Evo akku deflects luoti, ansaitsee Life Saver "rintanappi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 15:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched | lähde AssociatedPress (YouTube) | Lähetä | Kommentit

BP Meksikonlahdella Rig puuttui hälytysjärjestelmät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pUkoudUNHpw/story01.htm:
DMandPenfold kirjoittaa "BP: n seuranta-IT järjestelmät eivät syvänmeren Horizon öljynporauslautta luottaa liikaa insinöörejä seuraavat monimutkaisia tietoja pitkään aikaan, eikä antaa automaattisen varoituksen ilmoituksia. Tämä on keskeinen tuomiosta öljyntorjuntaan komissio, viranomainen, jonka tehtävänä on Presidentti Barack Obama tutkimaan Meksikonlahdella katastrofi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Novatel Wireless 4G MiFi LTE ja WiMAX käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/novatel-wireless-4g-mifi-lte-and-wimax-hands-on/:
Novatel Wireless vain pitää pumppaaminen MiFis, ja tämän vuoden CES tarjonta ei petä sekä WiMAX ja LTE versio tarjolla. Joten ensimmäinen up on Sprintin WiMAX versio MiFi joka korvaa aiemmat MiFi 2200 ja kymmenkertainen kasvu nopeuden - tietysti on tähti vierestä luku - ulkoinen sähköinen muste näyttää signaalin voimakkuuden, akun ja numero liitettyjen laitteiden ja tasapaino ominaisuudet melko iva, mitä olemme jo nähneet aiemmin. Verizon 4510L LTE MiFi - nopeampi ja suurempi kahdesta - pakkaukset sama e-muste näyttö tech, LTE latausnopeudet välillä 5 ja 12 Mbps, ja upload hinnat 2-5 Mbps. Ei mainintaa akun kumpaankaan näistä voidaan pikku leluja, mutta jos olisimme kai meillä Suosittelen vedät pitkin laturi missä roaming voi viedä sinut.

Novatel Wireless 4G MiFi LTE ja WiMAX käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/samsung-smart-touch-remote-and-smart-tv-hands-on/:
Samsung teki paljon melua noin ensimmäisen osapuolen Smart TV aloite eilen, joten jouduimme käymään ja tarkistaa asioita - varsinkin, että uusi WiFi-pohjainen RMC30D Smart Touch Remote , joka mukana tulee kaikki uudet 8000-sarjan televisiot ja edellä. (Se toimii myös 7000-sarjan, mutta sinun täytyy ostaa erikseen.) Valitettavasti asiat eivät toimi niin hyvin - tonnia WiFi häiriöitä alueella tehdyt valvontaa vaikea tehdä, ja itse järjestelmä oli sekava UI painajainen pahentaa kaukosäätimen hidas resistiivinen kosketusnäyttö. Niin, ja me mainita, että kauko-itse suoraan ylös iPhone 3G KIRF? Koska joo - se on . Asiat olivat hieman parantunut, kun ladataan jopa pian-to-be-julkaissut Android ohjaus app lähistöllä kiehtovat, mutta ei korjaa olennaisia kysymyksiä UI - se on hyvin paljon vain kuvan säännöllisesti kauko piirretty näytön, joka harvoin toimii hyvin kosketusnäyttö laite. Älä vain meidän sanaamme - tarkista video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön

Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 12:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | & nbs