lørdag den 8. januar 2011

SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/steelseries-trots-out-spectrum-7xb-headset-siberia-neckband-for/:
SteelSeries on toisaalta täällä CES, ja kuten Tyylikäs Audio , Turtle Beach ja laumoista toiset, se on myös uusien tölkkien näyttelyssä. Ensimmäisenä on Spectrum 7xb langaton kuulokemikrofoni Xbox 360, joka touts sisäänvedettävä mikrofoni, neliosainen jaottelu matka-ja vaihdettavissa kangas ja nahka korvakupin. Saat myös in-game äänenvoimakkuuden säätimet oikeansuuntaisia earcup, LiveMix teknologia - joka tasapainottaa-pelin ääni puheviestinnän - ja uusi ExactSND ominaisuus, quick-painiketta vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa kolme asetusta, on valmiiksi eri ääniä. Se tulee aluksen Q2 varten 149,99 dollaria. Liikettä, Siperian Neckband tekee voittoisan paluun, tällä kertaa luontaista tuki iPod, iPhone ja iPad kautta inline kolmen kaukosäätimen painiketta. Lisätietoja erityispiirteitä on upotettu tauon jälkeen, ja aluksen päivämäärä tänään ja hinta on 79,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad

SteelSeries tallustaa ulos Spectrum 7xb kuulokkeet, Siperiassa Neckband iPod, iPhone ja iPad perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SteelSeries (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar