lørdag den 8. januar 2011

Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/samsung-smart-touch-remote-and-smart-tv-hands-on/:
Samsung teki paljon melua noin ensimmäisen osapuolen Smart TV aloite eilen, joten jouduimme käymään ja tarkistaa asioita - varsinkin, että uusi WiFi-pohjainen RMC30D Smart Touch Remote , joka mukana tulee kaikki uudet 8000-sarjan televisiot ja edellä. (Se toimii myös 7000-sarjan, mutta sinun täytyy ostaa erikseen.) Valitettavasti asiat eivät toimi niin hyvin - tonnia WiFi häiriöitä alueella tehdyt valvontaa vaikea tehdä, ja itse järjestelmä oli sekava UI painajainen pahentaa kaukosäätimen hidas resistiivinen kosketusnäyttö. Niin, ja me mainita, että kauko-itse suoraan ylös iPhone 3G KIRF? Koska joo - se on . Asiat olivat hieman parantunut, kun ladataan jopa pian-to-be-julkaissut Android ohjaus app lähistöllä kiehtovat, mutta ei korjaa olennaisia kysymyksiä UI - se on hyvin paljon vain kuvan säännöllisesti kauko piirretty näytön, joka harvoin toimii hyvin kosketusnäyttö laite. Älä vain meidän sanaamme - tarkista video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön

Samsung Smart Touch Remote ja Smart TV käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 12:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | & nbs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar