lørdag den 8. januar 2011

Sony DSC-TX100V ja loput Cyber-shot posse käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/sony-dsc-tx100v-and-the-rest-of-the-cyber-shot-posse-hands-on/:
Sony julkisti kasan uusia Cyber-shot-kamerat aiemmin tällä viikolla, ja sen jälkeen vakoilu koko rivi aiheuttaa Miss America-tyyliin Sonyn CES koppi, päätimme lähteä kädet. DSC-TX100V n OLED-näyttö, joka on Cyber-shot ensin oli varmasti vaikuttava selkeyden, kirkkauden ja värintoiston - vaikka vain katsella muiden yleissopimuksen kävijä estävät kopissa. DSC-TX10 on myös yksi classiest näköinen kovaan kameran olemme koskaan nähneet ja onneksi ei ole korostuksia, kuten liiallisesta kumi yksityiskohtaisesti . Sony ei todellakaan alas meidän kanssamme testinghow paljon surua se voisi todella ottaa kuitenkin. Samoin toivoimme tarkistaa DSC-WX10 n 1920 x 1080 60fps video tallennustapa - koska se on ainoa digitaalinen kompakti tukemaan sitä - mutta se ajatus sai suljetaan hetkellä muutama Sony VIP saapui. Silti onnistuimme ottamaan muutaman otoksen kunkin erämaassa kongressikeskukseen jonka voit tarkistaa Alla olevassa galleriassa.

Sony DSC-TX100V ja loput Cyber-shot posse käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 14:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar