lørdag den 8. januar 2011

Somfy Tahoma Z-Wave ja RTS kotiautomaatio yhdyskäytävä (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/somfy-tahoma-z-wave-and-rts-home-automation-gateway-hands-on/:
Tyypillisesti on olemassa kaksi tapaa mennä kotiin automaatioratkaisuja ympärille rakennetaan yhdyskäytäviä: halpa, mutta työvoimaa DIY ratkaisuja käyttämällä standardi-tuotteita, tai kalliita ammattitaitoisesti asennettu ratkaisuja käyttämällä teknologioihin. Somfy n Tahoma Total Home Automation portti sopii välimaastoon. Tahoma tukee Somfy oma RTS tiedonsiirtoprotokolla hallita Somfy omaa linjaa ikkunan päällysteiden lisäksi Z-Wave aika paljon kaikkea muuta. Toisin ratkaisuja, kuten Vera Mi Casa Verde , Tahoma on ammattimaisesti asennettu. Yhtiö tekee yhteistyötä Cooper Johdotus, kehittää ja Leviton optimoida laitteen eheyden pysyessä (enimmäkseen) totta Z-Wave protokolla. Sieltä loppukäyttäjä voi vapaasti liikkua automaation ohjaamon jotta muokata kohtauksia haluamakseen. Meillä oli tilaisuus nähdä sen toimintaa täällä CES ja tuli pois vaikuttunut sekä selainpohjainen käyttöliittymä ja IOS app. Etsi se käynnistää Q2. Siihen asti meillä on video.

Jatka käsittelyssä Somfy Tahoma Z-Wave ja RTS kotiautomaatio yhdyskäytävä (hands-on)

Somfy Tahoma Z-Wave ja RTS kotiautomaatio yhdyskäytävä (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar