lørdag den 8. januar 2011

IRIG Mic: koska iPad, iPhone ja iPod vain eivät ole täydellisiä sans mikrofonilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/irig-mic-because-your-ipad-iphone-and-ipod-just-arent-complet/:
IK Multimedia, sama keikari ja dudettes vastuussa suorastaan hilpeä iKlip , näyttävät olevan jokseenkin kuuma putki. Tällä viikolla yhtiön lyömällä takaisin IRIG iMic, tervehdittiin ensimmäinen handheld kondensaattorimikrofonin varten iPhone. Yllä olevassa kuvassa todella kertoo kaiken - se on suunniteltu kytkeä suoraan iPhoneen, iPad tai iPod touch, ja niin kauan kuin sinulla tallenne app valinnan, sinun on syömällä teidän laulu ei aika tasainen. Selvää, että seuraava askel on ajaa kaikki läpi T-Pain app, mutta niille, jotka mieluummin roll enemmän luonnostaan, IK: n VocaLive tehosteprosessorin heitit ilmainen. Hinnoittelu tiedot säilytetään salassa tuntemattomista syistä, mutta olkaamme rehellisiä - olet Osta yksi, vaikka se tarkoittaa menettää kaksi aseita ja jalka.

Jatka käsittelyssä IRIG Mic: koska iPad, iPhone ja iPod vain eivät ole täydellisiä sans mikrofonilla

IRIG Mic: koska iPad, iPhone ja iPod vain eivät ole täydellisiä sans mikrofonilla perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 08:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IK Multimedia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar