lørdag den 8. januar 2011

Actiontec joukkueiden kanssa Cavium Networks luoda MyWirelessTV HDMI-lähetin, kuulostaa kuolinisku WirelessHD?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/actiontec-teams-up-with-cavium-networks-to-create-the-mywireless/:
Oletteko koskaan löytää itsesi kaipuu kova fragging istunnon mutta kämppis on katsomassa eilisillan jakson Jersey Shore on DVR, jolloin voit ihmetellä, miksi olet koukussa Xbox päävalikkoon huone TV? No, Actiontec on luonut MyWireless TV vain tällaisia tilaisuuksia pitääkseen sekä sinun että kämppis onnellinen. MyWireless TV on langaton HDMI-lähetin, jonka avulla voit stream 1080p videota eniten tahansa lähteestä yli 802.11n WiFi useita näyttöjä (kunhan sanoi näytöt kytketään MyWireless TV-sovitin). Järjestelmä toimii käyttäen Cavium Networks WiVu teknologiaa, joka on videoiden suoratoisto protokolla, joka on täysin yhteensopiva H.264 -koodausta, HDCP 2.0 salaus, Dolby Surround-äänen, ja voi lähettää 3D video. Erityisen kiinnostavaa pelaajille on se, että järjestelmä on väitetty osa 20ms latenssi lähteestä näytön vaati noin 150 jalkaa, joka antaa aivan pulassa sen WirelessHD kilpailuun . Asetettu tulee yksi lähetin ja yksi vastaanotin huhuttu 200 dollaria osuma lompakkoon kun (jos?) Se menee myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Jatka käsittelyssä Actiontec joukkueiden kanssa Cavium Networks luoda MyWirelessTV HDMI-lähetin, kuulostaa kuolinisku WirelessHD?

Actiontec joukkueiden kanssa Cavium Networks luoda MyWirelessTV HDMI-lähetin, kuulostaa kuolinisku WirelessHD? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 10:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar