lørdag den 8. januar 2011

Jungo ja Aito kumppani asti, pyritään naimisiin puhelimet ja viihde

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/jungo-and-realvnc-partner-up-aim-to-marry-phones-and-infotainme/:
Hiljaa, auton infotainment järjestelmät ovat edenneet hyvin täällä CES 2011 . Mikä alkoi muutama vuosi sitten integrointi SYNC otetaan Ford ajoneuvot on puhjennut kukkaan osaksi koko teollisuudenalaa pakkomielle , ja nyt kaksi suurimmat nimet, jotka toimivat kulissien takana ovat tulossa jopa paremmin integroida kännykkää (ja sovellukset) ja ajoneuvojen viihde-järjestelmien . Jungo ja Aito vastalöydetty joukkovelkakirjalaina on johtanut CEA-hyväksytty ratkaisu tehdä sellainen maaginen tapahtua, ja se on yksi, joka sattuu tukemaan Terminal Mode . Yhteenlaskettu Automotive Yhteydet middleware mahdollistaa auton pääyksikön automaattisesti, käyttää ja hallita mobiililaitteita auton ja näyttää niiden sisällön ruudulle kojelautaan. Muotoilussa yhdistyvät VNC (etäkäyttö ja valvonta)-tekniikkaa Aito kanssa Jungo Tech, jossa laite yhteydet, media ja verkonhallinta, USB ja Bluetooth protokollapinojen. Vaikea sanoa kun autonvalmistajien tulee tarttua tätä kamaa ja alkaa tarjota sitä tehtaalta, mutta jos me tiedä mitään edistystä autoteollisuuden me halua sanoa emme vielä vuoden tai niin pois.

Jungo ja Aito kumppani asti, pyritään naimisiin puhelimia ja viihde perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 00:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Telematiikka Uutiset | lähde Jungo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar