lørdag den 8. januar 2011

Misa Digital Kitara käytännön esikatselu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/misa-digital-kitara-hands-on-preview-video/:
Molempikätinen, kapasitiivinen, ohjelmoitava, avoimen lähdekoodin, viittä samanaikaista kosketa tuloa. Misa Digital Kitara on melko pitkä lista herkkuja kerskailla, mutta emme voineet antaa sen liukuu CES saamatta sormien sitä ja tutkia itse. Ensimmäinen asia, joka iskee tästä kitara-muotoinen syntetisaattori on sen painojakauma - se ei ole raskaampaa kuin hyvä kitara, mutta paljon enemmän että paino on sisällä sen kaula - ja toinen väistämättä sen salama- nopean reagoinnin koskettaa. Misa kertoo latenssi on alle 5 millisekuntia ja se tuntui kuin se.

On olemassa kaksi toimintatilaa: merkkijono tila, kuten edellä on todettu, ja pallo tila mahdollistaa entistä säädettävyys. Molemmat tilat voidaan sitten edelleen viritetty valitsemalla välillä punainen ja sininen asetus, entisen mahdollistaa suorituskyvyn vasara lisäosat. Liu'uttamalla sormea noin 8-tuumainen kosketusnäyttö voi tehdä kaikenlaisia ihania asioita samoin, kuten muuttamalla piki, tempo ja volyymi, kun taas pelkäävät, joilla ei ole näkövammaisille palautetta string tilaa voidaan soveltaa selvästi arkki näyttö, joka on pieni pikku harjanteet jos jouset olisivat yleensä asuvat. Me sanomme "yleensä", koska voit määrittää etäisyys kuvitteellisen jouset itse. Kitara toimii avoimen lähdekoodin Linux-käyttöjärjestelmä, joka on päivitettävissä USB ja on jo Mac, PC ja luonnollisesti Linux koneita. Se on myös yli sata Äänen esiasetukset ja olemme olleet luvattu mahdollisuus muokata niitä ja luoda uusia leikkimisestä algoritmien tulevaisuudessa.

Musta Kitara on valmistettu vanhan kunnon muovia (mutta se on tehty hyvin) ja kulut 849 dollaria taas hopeaa yksi näet Alla olevassa galleriassa on rakennettu yhden alumiinikappaleesta ja asetetaan ostajien takaisin 2899 dollaria. Ennakkotilauksia on menossa nyt läpi Misa Digital verkkokaupasta ja merenkulku on tarkoitus aloittaa 3. huhtikuuta. Video seuraa alla.

Jatka käsittelyssä Misa Digital Kitara käytännön esikatselu (video)

Misa Digital Kitara käytännön esikatselu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 10:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar