lørdag den 8. januar 2011

Logitech intros 30 dollaria langaton kaiutin Adapteri WIDI-pohjaisten kannettavien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/logitech-intros-30-wireless-speaker-adapter-for-widi-enabled-la/:
WIDI adapteri, mutta vain musiikin? Se on totta. Tähän asti Intelin Wireless Näytön tekniikka on markkinoitu keinona välittää videoita langattomasti tietokoneesta HDTV, mutta ilmeisesti se on hyvä ääni, liian. Logitech on päättänyt CES 2011 käynnistää ruudussa näet yllä, langaton kaiutin Adapteri Intel WIDI-käytössä kannettavissa tietokoneissa. Idea on melko yksinkertainen: laita laatikko lähellä äänijärjestelmä, ja ne kytketään kautta 3.5mm ylimääräinen liitin tai käyttämällä tavallinen analoginen RCA-liitäntää. Sieltä voit käynnistää WIDI ohjelmisto kannettavan tietokoneen, kynsien 'Connect'-painiketta ja katsella tietokoneen paria kanssa kaiuttimet. Jos et ole varustettu käsitellä WIDI, siellä samanlainen laatikko, mutta Bluetooth. Kummankin odotetaan aluksen Yhdysvalloissa ja Euroopassa tämän vuoden toukokuussa 29,99 dollaria kappaleelta.

Jatkaa lukeneisuus Logitech intros 30 dollaria langaton kaiutin Adapteri WIDI-pohjaisten kannettavien

Logitech intros 30 dollaria langaton kaiutin Adapteri WIDI-pohjaisten kannettavien perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Logitech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar